Јас едно сфатив, ние не можеме да се разбереме, бидејќи ние зборуваме за проблемите во државата и народот, а наспроти нас имаме постови кои величаат борба за власт и притоа самата власт, а изборите ги гледаат како трка во Супер Марио
Албанциве што се во ДИК, цело врме ги поддржуваат вмровците и ги одбиваат сите приговори од сдсм, а надвор пред ДИК моментално вмровците се дерат мртов ши*тар добар ши*тар... Пак се собрани, пак си ја брнат татковината... ... И то... П. С. Моментално Елизбета К. Милевска се дере пред дик ах бре козо една! Те личи тука да се дереш... И најмала почит што ја имав за политичариве од вмро, ја изгубив после се ова! Дефинитно немам ни трошка почит спрема нив. Коза една... Како не и е срам? стока невидена се овие.
Абе ги гледам и слушам,што изиграваат,вака мирни тихи,а сега и овде викаат се дерат,од кај им излага тој глас Видов една со долга црна коса (и таа многу се дереше),го спомна Ќосето дека неговата крв тече во нашите венипу,пу...да се поместиме од место
Глупи комуњари за едно ливче прават проблем на 450.000 Македонци божем тоа нешто менува не ми се верува Да не бидеме офф топик зборам за вистинските Македонци,а не за предавници Самер,има разлика нели? Овие не сакаат поделби,разнебитување на државава мислам 1000 пати кажав.
@veteruska Не е убаво вака да си редактираш мислења, после откако ти реплицирале. Патем, има разлика, да, но од луѓе без мозок, т.е оние што гласале за режим и од луѓе со мозок 1000 пати повтори ми, ние зборуваме за народ, а ти за власт Има разлика, indeed А сега одговори ми, едно ливче означува дека сепак имало нерегуларност, така? Затоа ли луѓе спијат пред ДИК, во случај да откријат повеќе?
Не ми е јасно таква фама за едно ливче ниту прави некоја разлика,ниту менува,во ред е да бидат стотици тогаш се сложувам дека имало нерегуларности,и на крај краеви нели поминаа мирно изборите,Европска унија го потврди тоа тогаш што е проблемот? Изборите беа чисти како солза.
Самер по милионити пат ке ти кажам менува ли тоа нешто? Еве нека ви го дадат тој глас на Сдсм,и нека се прекине века оваа лакрдија во Дик,ги поминаа сите рокови.
Не ти е јасно пошто не си запозната очигледно... Штом има прегласување значи може да се промени нешто... Има големим шанси да им земат пратеник. Секој има право да гласа, па зошто на таа Фатима да и го земат гласот? Ќе има прегласување, па ако треба и оро да сабајле да играат околу дик.
На Фатима не и е земен гласот се потврди со ув ламбата,мислам луѓе читајте малку слушајте не само напамет да се збори.
@veteruska Како прво, по твој милионити пат, не ме етикетирај како припадник на политичка партија. Ако ти си, некој не е Како второ, би сакала да те прашам зошто луѓето мрзнат и протестираат пред ДИК, уште не беа почнати разгледувањата, почнаа неонацистичките говори на омраза и подгревање на атомосферата од страна на победникот. Ако тој победник е сигурен во својата фер победа, онда чему све ово? Ама објасни, немој повторно да ми велиш да не те замарам или дека веќе си ми кажала, тоа не е одговор.
На Фатима на прстот имало траги од спреј. Докажано е дека не гласала таа. Ти си девојче таа што збори напамет, а не ние.
Епа зошто се прегласува? Земен и е гласот! Пошла да гласа, а пред тоа веќе некој се потпишал на нејзино место.
Не ми е јасно зашто за едно ливче што не менува ништо 3 дена да се мрзне пред ДИК кога све останато било регуларно
Значи секој од различни извори си чита,е сега е прашање кој на кој му верува. Незнам вие од каде се информирате?