Самер имам објаснето и за тоа ај молим те види ги моите мислења,значи стварно неможам да објаснувам по милијардити пат. Се повторувате со истите прашања.
@veteruska Добро е. стасавме до милијарда. Бреј, се оперираш со цифрите што ги украла власта Инаку, во што е проблемот? Се вака планираш да ни одговараш? А после нам да ни ги пријавуваш мислењата, дека не сме воделе квалитетна дискусија? На кој начин да ти поставиме прашање, за да го одговориш?
А ти од кого примаш информација од комуњарскиве штабови? И која е оваа дебата кажи ми Самер? Нели е детска кој од каде читал,и од каде оперира со цифри?Мислам не ми се одговара на вакви прашања глупи се извини вака без навреда. Ако имате факти и докази да дебатираме а вака не ми се одговара на такви прашања,и сериозно не ти одговарам повеќе.
@veteruska Доволно е. По тоа што ни вчера, ни денес не знаеше да одговориш на едно мое прашање, јасно ми е дека одговорите всушност не ги знаеш. Најверојатно си до кај 20-тина години и нема моментално некој до тебе постар да ти ги осмисли. Не би сакала да продолжам да ти реплицирам, бидејќи очигледно е дека еден партиски полтрон никогаш нема да осознае дека постои можност човек да биде разумен и неутрален. А жал ми е што мозокот ти е исперен и воопшто немаш свој став и не си единствена, што е уште пожално. Тоа е мозочен удар за едно модерно општество на 21-ви век.
Самер без навреди,ако немаш аргументи не си впуштај во дебати океј? Мислам како да се договарате со тоа дека имам 13 год и дека немам став и бла бла само да се тресе глупости,дајте нешто паметно,колку пати да ви кажам не сум јас на тема.
Аргументи, за оние кои читате, а не знаете, тоа се: "Не ме замарај", "Не ми се обраќај", "Не одговарам на глупи прашања", "Нема што јас да објаснувам", и постојат т.н нумерички аргументи: "По стотти пат", "По милионити пат", "По милијардити пат".
Ако сака некој да гледа на 24 вести ќе го дадат Никола Г. Ќе зборува пред ДИК. Досега се ругаа министрите и пратениците, но тоа не е се... Ете го и премиерот никооојјјј ништооо не тиии можеееее николааааааа
така р.Затоа вашиов ПАСТИР три ноќи со амбасодирите странски седи...ГАРАНТ ГИ ПЛАШИ или МОЛИ И АПСААНА ДА НЕ ГО ПИКААТ НАШИВЕ п.с. не се плаши веќе народот на режимот...паѓаат и може само сопствените да ги повлечат во провалија. УБАВ ВИКЕНД ДЕЧКИ!
Немал да ги признае гласовите од прегласувањето значи знае дека ќе губи ко Грчка Ај чао. Доволно си докжа колку е крив. Не признава избори, а тој 50 пати прегласуваше. Дикатруто глупа.
...и странците да не се мешале хаха си знај тој дека не го сакаат и треба да биде сменет од тронот...
Не ми е јасно зашто странскиот фактор да одлучува тука?Ке ми објасни некоја?Народот одлучи нели,зашто тогаш гласавме? Барем нека кажат ке биде на власт АБОЛИЦИРАНИОВ Заев и готово,вака само бадијала пари се дадоа.
Ха, ха, ха Ај уште еднаш, ха, ха, ха Ах бре девојче, да не пукнеш ме изнасмеја Само вие можете да не признавате избори и да прегласувате по сто пати, другите не? Чувствувате ли дека нешто смрди? Многу јако смрди? Пак Миле, Гоца и началникот правеле ујдурми
Смрди и тоа многу,фалсификувани и местени избори против вољата на народот. Направена е голема неправда.