Па јас ако сум 100 проценти сигурна во мојата победа, и 84373 пати ќе дозволам да се прегласа. Не знам со кое лице се гледа овој човек во огледало. Да знам дека не ме сака голем процен од народот, и на сила да сакам да седам на власт бре! Ајде да се прегласаме пак, што толку се тресе? Ако е кристално чиста, таква и ќе остане таа победа твоја! Кој знае до кај ќе гура, јас едвај чекам локални,да видиме цело Скопје шо град беше....или не беше хухухух
За груjo и компаниja oва е избор помегу се или ништо, воjна или затвор, тоj веке нема што да загуби. По неговата хистериja се гледа дека знае дека ова е краj
Може ли некој да постира линк или да објасни што се вестите за неупатените? А ти @veteruska ако толку си задоволна од животот тука и од дпмне, зошто сакаш бугарски пасош да вадиш? Нели тоа за вас патриотите е ултимејт предавство?
Апсолутно си во право, врз резултатите не смее да влијае никој. Сепак за потсетување 450000 не се ни половина од народот во РМ. Всушност не ни знаеме колку граѓани има во РМ затоа што никој не сака да организира попис. Во моментот Груевски е победник само на вмровскиот народ и се додека не објави коалиција со друга партија тој ниту е мнозинство ниту има право да одлучува во име на мнозинството
Не извадив Бугарски пасош се предомислив.Тоа незначи дека нема намера за понатака,натака иде работа пошто гледам нема да има иднина повеќе во државава.
А дали ја видовте Жугиќ кога зборуваше пред ДИК? Жената како да беше пред нервен слом, очите полни солзи, а рацете не можеа повеќе да и се тресат! Паниката им е видлива и за слеп човек.
http://prizma.mk/troshotsite-za-panoramsko-trkalo-dostignaa-rechisi-20-milioni-evra/ Ете ќе отплаќаат долгови идните генерации до 7мо колено за играчкиве во Вардар А еден куп деца чекаат од фондот пари за третмани, за нормален живот. До кај стигнавме... Дај некој нека шкртне нешто што било кажано пред ДИК.
Жугиќ од секогаш била таква, како пред 3 нервни слома, одвратна ми е таа максимално. си лапа парички у театарот, ту на ниедна представа не би и отишла, да и го полнам џебот неа и на оној САНАЦОТ. Инаку или пасош или книшка останува, секако првата опција е подобра, но најдобра опција Нова Влада, затоа се бореше народот, и сега вака ќе се лингурат за 1 пратеник, тие што се пукаа со 63 пратеника. ЕЕЕ,до кое дереџе дојдоа, јасно збори бе кои се и што се.
Ако се толку чесни како шо се прават, нема да му биди проблем да се прегласа, ако се толку сигурни. И нема да ги носат пред ДИК, за срамота еј па сакаме во Европска Унија да влезиме
@RainBow Само Грујо го гледав-накратко: -ова во ДИК било пародија -волјата на народот одлучи дека вмро е победник -не дозволуваат федерализација -да не се мешаат странските амбасадори и дека нема да учествуваат во повторно прегласување(ако има),ниту ќе ги признаат таквите изборни резултати. НАЈважно е шо Грујо изгледаше како покакан во прошталниот говор цццц
Па ти во април си прашувала, значи кога тука зборуваш дека убаво се живеело ти си прашувала за бугарски пасош вадење. Што сугерира дека воопшто не ти е убаво и си бараш чаре, инаку не би мислела на такво нешто воопшто. Ти паѓа во водата зборувањето страници и страници низ темава. Срамота е ова што се случува, да му е срам на човек во земјава што живее. Кај немаштија, па и срамота. А што бидна со прегласувањето, има ли нешто официјално за тоа?
Реин си ја тагнала по грешка? Зошто јас ја немам тагнато.. едит:сега видов дека се едитираше Значи ништо ново на запад. Тоа па тоа. И се странците им се криви..
И се само ја прават поголема работата, никако да се види крајот, они уште повеќе продлабочуваат проблеми кои практично се само во нивните глави и никаде на друго место, а на народот главата му ја буткаат во торба, патриотите. Ни жал, ни срам, ни перде! Бездушници!
Јас Жугиќ многу ја почитував како актерка, ама откако се замеша во политика готово...не сакам да ја видам. Инаку Никола за жал никој не го слуша, прегласување ќе има и сепак гласовите си се важат...а патриотите со чело на Ветрушка ако сакате до задутре играјте олку огнот....ајде оп оп... Ајмо веселооо...колбаси и ракија наголемо се јадат пред дик