Мене па не ме плаши ситуацијава. Ако нешто се десеше ќе се десеше до сеа. Сеа е матење слама во празно, и кучиња што само лаат, а не касаат. За плашење би било затишје. Е ако се стишат.. тогаш ќе му ја мислиме. И нека касне народ, не ми е ич криво. Пола од нив кобасици само на реклама виделе. За жалење е што оброк им текна да делат на ваков начин.
Јас ке си направам кратко MP3 ringtone-че за мобилен од лидеро' na ВМРО "бараме и победуваме со 63 пратеника!" Хммм by the way како тоа од сигурни 63 пратеника дојде до цензус да неможе влада формира? Мора е некој "некоја печатна грешка" ова да пуштам Шител да продолжам да гледам реформи,инвестиции, субвенции, економски раст до 7%, и дa видам до каде е автопатот Демир Капија-Смоквица што се гради 5 години??!!!
Jasno e kako bel den deka svetskoto politicko milje ne go saka NG. Vtoro,Amerite stojat pozadi opozicijata poradi afirmacija na albancerosite koi pak se glavni finansieri vo site sferi. Neznam sto ne e jasno vekje.. Politika e vo prasanje..i toa visoka.
Ако дојдат промените ке биде пекол за живеење во државата која веке нема да се вика Македонија,Авганистан ке биде,јас и многу истомисленици ке ја напуштаат државава засекогаш.
Браво Бонева има одржа лекција на овие од несакам да ги спомнам од дик. Вака се бранат државните интереси.Да живее Вмро Види ги бе без култура не ја оставаат на раат да се доискаже.
...Како од опинок да се покондуриш ваљда, ама пуст чорап пак смрди, треба да се ветрее, и пак ќе смрди
Која жена не посакува ваков маж од соништата?! Економист, боксер, човек со голем "сенс" за хумор, човек кои стои и држи до неговите ветувања, човек скромен, човек дојден од народот, за народот и работи за народот, единствен бранител на Македонија...И Бред Пит би му симнал капа...
Сирота Фатиме друг гласал место неа тргикомедија,а под ув ламба ја провериле била испрскана со спреј,мислам кого прават луд?
На крајот само на Беса се призна во ИЕ6 така? Ке има само на едно прегласување или има уште нешто. Не бев во можност се да пратам
Што конкретно ве плаши? Прашувам, бидејќи немав време да следам што се случува. Последно само чув дека е одбиен и последниот приговор од СДСМ.
Немирите и револуциите сеа незадоволното сдс што ке ги прави со помоша на америчките миленичиња. Мене тоа ме плаши
Kje si zamine Bejli kaj da e, uste sitno ima ovde pa, mozebi i poinaku nastroen nekoj kje dojde, ne se site isti i tamu, i tamu im e preku glava od vakvi raboti, ogromni pari im se izlevaat.
@joll Мене не ми се допаѓа воопшто, мразам криви нозе...туку ти си ми нешто сомнителен, што фалење му удри
@baba Rada Па добро човекот 24/7 стои и работи, растрчан е насегде, цела Македонија ја прошета, нозете ги искриви, а не ти се допаѓаат неговите наочари од 50.000 евра? Не му наоѓај мани на човекот