Жими се легенда си, во негативна конотација секако....Оди читај книги, направи добро дело, или пак уште подобро извади си бугарски, дај не не тровај нас попаметните...
хехехе да не ги тераа од партија тикви шо ке идеа на студов пред Дик инаку шо ме влезат внатре у просториите на Дик и да ги дигнат на клоци фалсификаторите, овака незнам шо ке направат
Читав на ФБ за ова уште пред изборите... Значи сепак правеле малверзации? А мислев дека штом излезе во јавност овие другиве ќе бидат спремни, ама...
@EvAngelos во право си, може да е само теорија и дискутабилна бројката на неважечки ливчиња. Ма да мислам дека официјално се 38.000 неважечки, од кои 32.000 со заокружена 4ка. Тоа е голема бројка за да веруваме дека тие ливчиња се "само" неважечки. Меѓутоа фалсификувани избори е веќе докажана професионалност на вемеро. Сметам дека со секои избори се надминуваат себе си. И дека што и да напраиле со ливчињата е на начин што не остава простор да се приговара. Како и да е, избориве не беа чисти и тоа од месечина се гледа. @An-na веќе ни докажаа дека зад последниве неколку избори стои криминална процедура, не знам уште кој верува дека овие се чисти. И навистина не знам дали воопшто постои партија која не напраила по некој изборен фалсификат. Ако не сме слушале претходно не значи дека немало. Но ова сега е навистина претерано. Роковите течат ние си тупкаме во место.
Трамп кажал нема да дозволиме да се мешаме во буткање на странски влади,едвај чекам да биде претседател официјално,а тоа е брзо на 20 јануари.
Е тогаш полесно ке се дише, ама ако е така како што кажува. Ппунојве највеке беа разочарани што не победи нивната кучка. Уххх каков терет ми падна
државата се распага лугето...првично жените се иселуваат некој дури и се со сомнително работно место далеку во германија/дубаи или се даваат на некој шо мора да гугла каде е македонија со надеж дека ке ги ожени па ке се шлепаат на странска плата (по можност да не е посакуван у неговата домашна земја се разбира, за да нема конкуренција) НЕ Е ВРЕМЕ ЗА ПОЛИТИКА време е да се мисли каде ке се иселиме ние што останавме тука
Абе селите се кај сакате, јас останувам тука!! Уште многу други исто такаа можеби и ти(уствари сигурна сум)
Трамп кур*т го боли за оваа проклета дупка, ок? Кај кажал? Тој ете легнал дома и се секира за тебе да не ти паднела владата Народот веќе одлучи и Грујо па па, ќе си оди в зандна.
Америка (а и другите сериозни држави), без разлика кој е претседател, имаат зацртана надворешна политика која ја спроведуваат. Не се они како нас, кој како дојде на власт, различна политика. Се знае кои се интересите на државата и тие треба да се спроведуваат.
Сите села оддамна празни останаа, и се секираше ли некој!? Баш ми е гајле дали ке се вратат или не, искрено кажано.
Воопшто не гледам со потсмев, само ме нервираат заканувачки изјави од типот-Ете, ние ке ја напуштиме државава, ќе си одиме, итд...