Нека ни е со среќа пропаѓањево на државава,сега следно е во секој гад по еден лав или бик со м****а да постават и све ке бидит рамно и правно.....
Да.Кај нас е дефинитивна победата Па и огномети има,музика..и се така по ред. Па се слави бе!Ма има да им се приклучам па што биде нека биде A што најјако Пред еден час помина едЕН со мOторче и знаменце на СДСМ..леле ма сол и бода го направија УаУААААууААААААААААААУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ Ама и овие СДсмовци пре не се китка за мирисање Мавале со пластични шишиња (се одмаздуваат за Шеќеринска)
Наздравје нека ни е Македонијо. Ама тоа е прост народ силна држава. Наредниве четири години нема да има промени се ќе биде веќе видено!
Ај ве молам престанете со оф топици. Доколку мислите дека некој е премлад да коментира за политика едноставно не враќајте не коментарите и не дискутирајте со нив. темава не е за возраст која одговара за дискутирање во политика, така што ве молам да се воздржите од такви коментари.
Слеп народ much?! Ќе не докрајчат во нареднивте 4 години, вие се радувате Ако, и онака сите заедно ќе го јадеме
Ќе разгледам огласи за кратко, може ќе бараат чистач под сукњата на шмизлата или масер на бикови мадиња. Нека е со помин.
Колку е слатка победата, а колку е послатко тоа што ќе се затнат нечии усти,уф. Честито на сите ВМРО-вки.
Темава ја отклучувам, ве молам да не пишувате низ сите теми, не секој го интересира политика. И смирете ја топката малку, да дискутираме како што треба.
ајде каде е БРанко каде е Радмила???? ги нема на а1 нешто слабо а?? (е па слабо англискиот) до вчераџав џав дење ноќе, сегааа ооффф неможеме на тв тешко ни е кроиме план за да правиме протест како било наместено?? е па уште еден доказ дека Македонија не може да му верува на одминати фаци криминалци, не дека вмро се сјајни ама сдсм не ги бива само од нив!! ако се сменат овие двајца може ќе погледнам малку пошироко!!!! п. с митинзите се места за промоција на планот и работатат во наредните години на една политичка партија ( макар и да ветуваат лажно) , а не место за да се напаѓ спротивниот, од Бранко не слушнав никакава организација и план за работа освен напаѓање на вмро! готово ќе се затнат нечии усти од утре!!!
Сеуште народот неможе да се опорави од транзицијата на Бранко толку народ остана без работа, толку фирми се затворија. А дека е лидер и оратор секоја чест! А и дека е лажач секоја чест Ајде се надеваме на подобро!
Тоа е тоа, поголемиот дел од народот одлучи и останува да чекаме уште некои 4 години за промена. Ајде, пишувајте мислења, кој со кого ќе коалицира, каква ќе биде новата влада?
Тоа мислам дека утре конечно ќе биде соопштено, а колку што разбрав до 10 јуни краен рок да се формира новата влада.
единствено нешто заради кое ми е мило што повторно победи оваа влада е тоа дека братучед ми си го задржа работното место..
а шо, може некој сумњаше дека вмро нема да победи???? многу ми е мило шо бранко и рада сега мора да се кријат, ако им е сами си го бараа... кога нив двајца ке ги нема, сдсм би имале шанси дури и да победат, а со нив...не бе брате и уште помило ми е дека пак и пак сум во право...вмро е и те како пред сдсм http://www.youtube.com/watch?v=3U-H7zeOoTE (ја ставам старава химна зашо ми е влезена под кожа, настрана тоа дека од неа ме лазат морници(смајлиштоголазатморници))
теророт, притисоците, заканите, си го направија своето. пак простиот кутар народ гласаше за партие, за време на чие вланение , пред два месеци престана на да е македонски, го изгуби и јазикот македонски, на светско ниво, и остан само народ на фиром, а македонскиот јазик стана на светско ниво, само јазик на граѓаните на државата ФИром, денес славта вмровци ,ама и ситесоседи идни поробители. велат секој со својот интрес па и поремиерот, ја купи прга, сега париз ке го купва н наш грб, ови претходните и да крадеа ,крадеа со усол и подискретно.