http://www.libertas.mk/video-teuta-arifi-dui-ne-iskluchuva-pravene-vlada-so-sdsm/ на крај Грујо останува сам. Сите партии ќе му кажат дека нема да коалицираат со таква структура. Жалосно е за повеќепартискиот систем во Македонија во 21век го претстауваат "режимски" партии
Znaj samo edno i da ne koalicira nikoj so grujo .za kratko vreme ke ima pak izbori i togas ne ke mora nikoj da koalicira so Grujo zatoa sto toj ke Ima sam 63 pratenici . Ako presmetas spored osvoeni glasovi 4 56 000 glasa , a sds koja ima nekade okolu 350 000 makedonski glasovi plus Albanskite togas Vmto so toj rezultat ke ima 100 000 glas Plus znaci najmalku 10 do 12 pratenici poveke nego segasnive 51
"Грујо сам ќе има 63 пратеници" .....човече...Грујо не е партија! Очигледно е дека некој во дпмне се залажува.И 121 пратеник да има Грујо на следни избори,нема народот да му дозволи да го вози како до сега.А за апсолутна моќ негова..никогаш. Ниту една партија во МК во не смее да има над 61 пратеник.Тоа е диктатура!
@ADOKI Знаеш на времето и Милошевиќ глумеше едиствениот "спасител" на српскиот народ како кај нас сега Н.Г. но историјата друго кажува... времето е најдобар показател а по се ми изгледа дека и кај нас ќе биде онака REPLAY (реприза)
Слаба излезеност во Теарце. Прашање, дали се одвива дедо мразовската трка во Центар и ако да дали носат маски дедо мразовците?
Зајко Црпко е бетер од Милошевиќ невиден терор прави врз народот,две год шарена револуција сега со непризнавањето на победата на Вмро,сега чекаме што друго смислил?
http://www.dokazm.mk/zhernovski-ako...prvin-srushi-ja-terasata-na-dpmne-ako-smeesh/ Овие факти што ги наведува овој "квази портал" за Жерновски Е ЖИВА ВИСТИНА. Андреј Жерновски е волк облечен во јагнешка кожа,човек кој го интересира само профит.За жал...а мислевме дека ќе биде подобар од претходните
Зебρу го пρодаде Б.Ц па нас ќе не гледа он и паρтијата ќе ја пρодаде а κамоли Маκедонсκиот наρод Зебρу го бива за на пазаρ да пρодава јајца добаρ тρговец е
Па ако те бива тебе повеќе оди води некоја партија или полесно е преку монитор да се пишува? Му го најде крајот на Грујо... 15 пратеници му зеде... Што сакате повеќе? Досега вмро се фалеа дека над 60 пратеници ќе имале... Кај се сега? Полека и ќе ја урне скроз диктатурата.
затоа Македонец наш премиер не сотре сите неисѕомисленици.... да ве потсетам се уште можете на you tube да ги слушнете легендарните изјави ...за апсење и понижување на БРАТ ЉУБЕ: ....за динамитот и му тече низ ногавици за ФИАТ; ....За затворање на А1 и еден куп луѓе без работа.... ...за тепање на плоштат и во ооштина центар...дека тие македонците таму биле против црква. НЕ СЕЈТЕ СТРАВ НЕООРАВДАН И ОМРАЗА КОН АЛБАНЦИТЕ.. ЏАБЕ ВИ Е! СЕГАШНОТО РАКОВОДСТВО НА Д(Р)ПМНЕ Е ДОКАЗ КАКО МАКЕДОНЕЦ СО МАКЕДОНЕЦ СЕ УНИШТУВА...НЕ МУ ТРЕБААТ АЛБАНЦИТЕ ...КО ШТО ПАМТАМ ТОА ЌОСЕТО МАКЕДОНЕЦ БИЛ..
Жалосно е што дпмне како партија целосно се стави во одбрана на десетина криминалци. И цела држава сака да ја закрви, и направи сите да се мразат со секого.
Подобρо пρеκу монитоρ одκолκу да го шаρам пола Сκопје да мавам по службеници ајде баш чеκам да ја бутне диκтатуρата па да видиме што ќе напρави или ќе доуништи имај пρијатна вечеρ