@Barbara90 од каде знаеш дека се договорени Груевски и Ахмети да не прават попис?Тоа ти од сигурни извори или сама си правиш филмови?
Федерилизација ке има ако дојде Зајко кукурајко,ти моли се да не биде тој власт оти отидовме сите во неповрат.Кравче зашто бе душо тролаш?
Мислам дека темата ја полните со офтопици. Ако имате да кажете нешто Во врска со "актуелните политички настани" напишете. Ако немате, а сакате да се препукувате отворете си тема ВМРО vs.СДСМ и таму пишете колку сакате. Од интерес некогаш ќе отворам да прочитам нешто ново - се едни исти, со исти муабети, заглавени и во простор и во време.
Јој. Патем дали е вистина дека газдарицата на фиком барала сјо да го превземе случајот и дали ви е интересно тоа што денес и таа чиче Ѓорѓи ја помилува
Сјо што е тоа? тоа наскоро ке се укине сакале вие или не хахах Груевски ке биде премиер и крај на кризата во Македонија.
ti znaes li kako se isplakjaat tie vashi famozni plati? ili toa ne te interesira? isto moze da se kaze i za tie sto mislat deka grujo im dava plati od svoj dzeb a ne im teknuva deka grujo gi zadolzuva za narednite nekolku generacii,dodeka toj licno trupa bogatstvo albanicte ja kocea rabotata i koga grujo imase 63 pratenika od mvro? ili togas parite bea slatki,neka ginat budali za ideali. sea nema federalizacija? mozes da odis vo shipkovica i da otvoris biznis?
Не мoжеш истрaжувaњa дa прaиш нa темa религијa. Кaкo ќе гo изведеш тoa? Не е истo нa рaндoм луѓе дa им се јaвувaш и дa ги прaшувaш зa кoј ќе глaсaaт и oд кoјa религијa се. Зa тoa се прaи пoпис не истрaжувaње. Сеa и дa се пoмaлку oд 25% aлбaнците, нaс мaкедoнците прoцентoт уште ни гo држaт пензиoнерите. Види ги сaмo стaтистиките зa нoвoрoденчињa, вo 2014 беa зa првпaт пoд 50% нoвoрoденчињa мaкедoнци (49%), a aлбaнци беa 35%. Трендoт нaјверoјaтнo низ гoдиниве уште и се дoближувa, зa еднo 10 гoдини aкo не бидеме 55-40 и oстaтoкoт oстaнaти мaлцинствa.
Мене од се најмногу ми е мака што ние како македонци не се обединивме за да си ја зачуваме државата туку ради лични интереси е продадена веќе. Двајца се караат третиот користи, жално 100 македонски пратеници а да ни диригираат 10. До кај дојдовме Не знам што е полошо дали некој што крадел пари и се нарекува криминалец, или некој што цела држава ја продаде на други националности само за да стигне до фотеља за тоа да може да продолжи да си краде и тој и може да го наречеме предавник.. Надеж нема, немој некој да каже оти сдсм ќе биле подобри ако дошле на власт, да не даде господ сигурно ќе дојде ред за еден месец да треба и ние имињата да си ги смениме, јас Елиса ке се викам Елвира. Зошто не се направи една коалиција од сдсм и вмро, да се спроведе еден попис, да ја средиме државата од надворешните влијанија, да покажеме оти овде живеат македонци, па после 4 години нека се гласа повторно и нека победи оној кој ќе заслужи па нека ја средува економијата, ама веќе касно е, трагично.
Сорос и против Трамп и тој ќе бил диктатор, ма, се диктатор до диктатор штом не им е во интерес. А, ќе им дојде крајот кај да е.
Каде е вмро,да се побуни против мешање странски држави Нели амбасодорите во Македонија ни се мешаат Сега Албанија,не се меша!?
Те молам не ги навредувај "криминалците" (оние сиромашните што крадат по трафики цигари, сапун, крем банана, и некое кебапче од чеиџилница за да преживее) криминалец е мал/нежен збор за овие од власта...овие се мафија бе.
им се извинувам на криминалците кои крадат за да преживеат во оваа сиромаштија ,што ги споредив со овие пребогати криминалци што крадат од лакомштилук!
А каде е СДСА да се побунет да каже нешто за амбасадорите како што ВМРО кажа во својот проглас ако следеше а ? Дај нека каже зајко нешто сега по што се прави многу паметен ... За Жалење е грам мозок да се немало
E pa za toa nema da ve bide nikogas ke se krstite na albanski glasovi predavnici.drzavata ja prodade onoj zaev i ideal vo nego gleda nekoj ehhh breeee