Ало бре луѓе косовски пасош стварно ќе вадевме ако Дуи не му ја даде клоцата на Грујо во газ пред две недели. Значи да појасниме ако некој е заслужен за сето ова срање тоа е Груевски бидејќи тој прифати двојазичност и сите други услови што ги бараа албанците. И дајте веќе престанете да цитирате курир или република, порталиве не се воопшто веродостојни!
@veteruska чим толку ги сакаш можам ring-tone .mp3 на мобилниот да ти направам да ги слушаш цело време, само одбери кој дел од снимкиве ти е најомилен... 1. 2. 3. 4. P.S. мене најомилен дел ми е Ставрески кога вели "човек што изгубил контакт со реалност!"
veteruska напиша: ↑ Сдсм се распадна, мислам дека таа партија нема ни да постои по 11Декември затоа што ке доживее тежок пораз,сите патишта водат кон Вмро и најмалку ке освои 65пратеци. Еве ти една твоја прогноза, штом веќе се правиш ќорава.
Али Ахмети нема брзо да пресече дали ќе прави влада со Зоран Заев и покрај оптимизмот и најавата на лидерот на СДСМ дека ќе му достави и писмени материјали за што поскоро да се формира влада. Во игра е белгиското сценарио (Белгија две години не можеше да формира влада), кое го спомена и самиот Ахмети, што значи дека ДУИ наскоро нема да донесе одлука и не се прецизира временскиот рок кога би можело тоа да се случи, пишува Дневник. Чисто да си знаете да не мислите дека јас нагаѓам нешто
Има ли нешто ново на Македонска политичка сцена? Или шарадава продолжуе? Неам вести слушано неколку денови.. прочитав за Дејна само и неговите "експертски" тврдњи за "распарчување" на земјава. Од платеници што ќе напишат се за пари, преку нешто што го неам ми е. За секоја земја од балканов може истото да се прочита, не се потресувајте многу. Битно на твитер си прочаскаа и со лепотицава наша. И тоа го прочитав. А стварно е лепотица. Во живо и позгоден е дури.. мме Среќа што е убав, за памет да бидеме здрави и живи. Друго ново што има?
Никола Попоски (министеров за надворешни работи што ни е) Сум го видела во живо, еден осмех што има.. сонце свети Ма да добро, за вкусови не се дискутира.
"На минатите локални избори беше сериозен предизвик ДУИ да победи во одредени за нив стратешки општини и добро се сеќаваме на улогата на ВМРО-ДПМНЕ на тие избори во одредени општини во поглед на дадената поддршка, но тоа сепак е работа на ДУИ. Ќе дојдат локалните избори и ќе се види дали им била добра проценката“, посочија од ВМРО-ДПМНЕ од каде повторно истакнуваат локалните да се одржат со нови парламентарни избори. http://plusinfo.mk/vest/104404/vmro...lni-izbori-nema-da-ja-imate-nashata-poddrshka после некој тера црна кампања,СДСМ добила Албански гласови.А ова погоре соопштение на ДПМНЕ е потврда дека за градоначалници од ДУИ гласале Македонци ос ДПМНЕ по партиска директива. Патриотизам Par excellence