Мислам. Го изреметија со мистер Бин, ама па презгоден ми е. Дај ти ма кажи дал имаме влада, не ми ја закачај симпатијата
Додај ме у фан клубот на НиколЧЕ Од вмровците лепотани се и Нелоски и Муцунски and that's where that list ends
Додаена Само да знаеш, од 11 Декември навака, клубот има ново монтирано, лепено и сечено име: "Шутка не ти бега Никола", или нагалено "Николче диктаторче". Еј, ги гуглав овие двајца да се потсетам кои се, првиот да, за вториов ама ај ти простувам, нова си во клубот @Згодно Момче сеа мисли му ја Џолана коа ќе те подбере што и ја ископира сликата
Овој Николче (ПоповскиО) у Шутка не иде, кај мене или тебе у подрум мејби Тој е само за по дома На вториот многу добро му стои костум
Богами грев е ваква лепотица во Шутка да заврши. А ја пошто сум добра душа по природа ете вториот ти го препуштам , а Ники не ми е проблем да го делам со друшките
Кога сме веќе кај вашите проекти кои биле убаво што се граделе демек туристи гледале, еве колку чини и колку е квалитетно. Златото се топи ли се топи ли се топииииииии...аххх Македонијо на кое дереџе дојде...Не да шарам, ова кога го гледм ми иде сите можни бои да ги истурам насекаде поубаво ќе личи. Ќе фрлам бои на сите страни ама ова не го гледам...
Што мешаш бе баби и жаби ? Криво ти е што не реков дека ти си лепотан ? Мене Диме ми се свига , кажи му го тоа кога ке идеш у штаб !
Вечерва ја нема Ветрушка во живо, туку друг е дежурен од штабот да се нервира Ајде употребувај појаки аргументи да го браниш лавот... Читај таму што ти пишале од пратија да кажуваш... Ајде не се нервирај, ние шарениве затоа постоиме... За да те провоцираме
A izvini ne znaev deka ti se svigja ...? A sakas li tel. negov da ti dadam ii pak da go soopstam koga ke se videme samo kazi mi od kogo da se znae da e na cisto ..Izvni sto se umesav neznaev deka ti e ljubovce
Дај ми негов број ( приватниот не службениот) , кажи му Секирче го бара бројот и дека го обожавам Само пази некој новинар дан те чуе