Се надевам, за глупости како што им беше наредено да протестираат против СЈО одма отидоа, а сега се надевам разумните граѓани од Охрид ќе превземат нешто...
Имат многу вработено неписмени во Охрит во јавна администрација , а остали си заминаја во странство или Скопје , и Охридот го држи рекордот на најиселен град . Така да не барајте писмен народ што ке излези да протестира за езерото што пресушува.
Да видам да не верувам , вмровци барале нови избори и попис, па уште и на протести, и тоа не се ни контра-протести. Почнаа овие како опозиција да се однесуваат мајке ми.
Формираа влада СДСМ, а? Ајде утре ќе објават официјално, со среќа нека е Спремете се и за протести и за немири... Јебига, не знаеме што му е во главата на Грујо.
Со срека да им е новата влада на СДСМ , конечно имаме образован , културен , без говорна манаа, и држи говор без читање Тоа е големиот човек Зоран Заев
Па низ социјалните мрежи пишуваат дека има влада и утре официјално ке кажаат ( јас кажав предвреме од срека )
На сител чекате за влада да кажат? Ако формира сдсм, на сител ударна вест ќе биде дека некоја кучка од Свирипичани родила 5 идентични кучиња. Ќе видиме утре де... Здравје... Чекајте Деновиве кај и да е ќе кажат за новата вест, а за тоа колку ќе издржи ќе видиме Доволно долго ќе биде зс да се затвори Николче...
Кој ќе оди на избори? Сами вмро ќе подадат листа и ќе си ја повлечат... Ко пред некое време сами ко беа Сдсм, дуи, дпа, левици, десници никој не оди на избори Што ќе се случи? Уште нешто чекаш да се случи?
Самиот си кажуваш колкав ви е капацитетот... Силум а? ќе кршите споменици? Е арно де... Спремни сме ние Јајца, боја дан сакате? Од пролетта што останаа
Прифатлива ми е влада на СДСМ со Албанските партии, ама само ако Албанците не добијат Претседател на Собрание, и ниту една од клучните министерски места, а тоа се: Министерство за внатрешни работи, Министерство за одбрана и Министерство за култура.
Абе утре се собираат потписи и го земаат мандатот , кај живееш ти конечно ке почне полесно да се дише , ВРЕМЕ Е ЗА ГОЛЕМИ ПРОМЕНИ