Тој може да е фин човек, ама не личи на премиер. Ги нема манирите и некако не влева доверба. Неважно од каде е
A Grujo pa, so edna kralska prefinetost sto bese, so maniri i so sina krv. Ako tolku godini premieruvashe dotichniov... Zaev za nego e premija. Top model
Едиственото силум од вмровците што ќе видиме е силум лапање сендвичи пред влада додека гледаат како нивниот "Führer" заедно со неговите мрсници бараат азили и бегаат низ светот за да не завршат во идризово или некоја река.
А Гвујо ?? Хахахахааа ме изнасмеа , гвујо има и говорна мана , и не знае ништо да каже без да прочита ( некој од советниците што му напишале) а и на изглед не е добар , а Зајко е многу над ниво за разлика од паторчево.
Заев не знае правоговор, цепа на струмички. Исто с*ање, многу слично паковање. Уште некој да ме цитира и да ме праша „А Гвујо“, ќе му пишам дека е глуп. Скролај 5 мислења погоре и ете го гвујо, да ти се невиди.
Уживајте они нема да бараат ниедно кључно министерство ... Нити претседател на Собрание , ама баш ништо .Само за атар на Сдсм и Заев ќе влезат да му ја исполнат желбата да формира влада барем да биде претседател еден ден на влада хаха ... А бре живи се они не сакаат да помислат во влада ако не се на кључни места !!!!
Шота се игра веке 10 години , и се амнестираат злосторници и се вработуваат во државни и ституции и тамуу играат шота мори шота , сето тоа дозволено и одобрено од паторчето
Дали го прочитавте статусот на актерот Владо Јовановски? Војна ќе имало... Пишал каде да купел експлозиви Заостанати психопати... Болни се овие во паметот сите комплет.
Го барам ама не можам да го најдам... Изгледа го избришал. Влези кај него на фб профил Vlado Jovanovski (со латиница е потпишан, и има негова слика). И сега пред некој саат пишал нешто До сите куртони... Јас сум тотално разочарана што дозволил ваква јавна личност, толку ниско да падне Телма дека го даваа Преспав (а тој е актер таму), јавно се извини и кажаа дека и тие не очекувале вакво нешто Дното го допираат.
Aj aj aj ... Jak mu e angliskiot na Zaev a i na srpski mn dobro se izrazuva isto taka i so matematikata ima mnogu dobri brojki ... Aman bre zivi se zarem zajko murtinko bil nekoj si orator a aman bree aman... Sa mi recevre za.nekoj drug ama za Zaev deka bil podobar od Grueski toa ni na son ! Eve malku matematika
Груевски ,,супер'' се изразува т.е. чита, дури и албанскиот не му е лош, изгледа одамна бил свесен дека двојазичноста не ни бега, па почнал полека да си се спрема .
Сега ми е пуштен телевизорот на некоја емисија на 24 вести на која збори актеров Владо Јовановски, а прееска баш читав тоа што сте пишале за него во темата и му ги прочитав спорните статуси на фејсбук, па дојдов само да искоментирам. И тој, и Тони Михајловски (не знам по кој повод читав еднаш и од него гадости околу политика), и за сите ним слични... Уметници бе, актери да си дозволуваат ради партија да се спуштаат толку ниско, па после кога ќе ги изругаат за тоа - на највулгарен начин да ги вреѓаат сите што ги искритикувале... еве не знам, не можам да најдам зборови за тоа колку не им личи и колку се одвратни. Бљак ми се, бруки светски!