Ајде ве гледам многу сериозни дискусии сте развиле за англиски-албански-македонски изговор на нашите политичари, па да се нашалиме малку хехе опуштете се... п.с. Владо Јовановски, Јелена Жугиќ и Тони Михајловски се најголемите газолижачи што некогаш постоеле во КУЛТУРНИОТ свет...не заслужуваат мрсул да им фрли човек на нив, а не да им аплаудира на претстави...мрш, говеда!
Ве молам не ја спомнувајте женава (Ј.Жугич), имам трауми од неа, ама буквално. Ко вчера да ми беше дури се дереше ко неарна пред зградава за време на еден од митинзите. Не знаеш дали се случува Турска серија или вемеро собиранка. Напаст.
Videte lugje normalno e na vas od soros i od sdsm da ne vi se dopagjaat ovie sto se od vmro ili sto go podrzavaat na vmro i obratno ovie sto se od od sdsm da ne im se dopagaat na ovie od vmroo ... I ne gledam tuka nekoj od sdsm da ja kritikuva na sdsm ili nekoj od vmro da kritikuva na vmro ... Znaci ima kritika a nema samokritika taka da ne se ljutete ako nekoj vi replicira a ne e od vasata partija !!!
Колку е жално да гледаш врвни актери (глумци), наместо за уметност, да полемизираат за постапки на медиокритетни полуписмени полтрончиња што заглавиле во политика и најтрагичното - да не можат да се разберат меѓу себе.
Ајде вака oпшто да ве прашам кои се 2-та најстари занаети на светот? TIP или помош: И двете почнуваат на буквата П и имаат многу слични карактеристики. Спојлер Политика и Проституција
Ајде во овој мирен период да се р'чкаме малку за тоа кој беше во право. Дали Груевски е премиер денес, и дали тоа Ахмети ништо не бараше? И не само Ахмети, туку и другите од тајфата. Сега гледам некои дпмневци се залагаат за македонска платформа. Сега се сетија да бидат патриоти, истории, права на Македонците во соседните држави... да си ги бараат правата.
Jas nikade konkretno ne go spomnav gUevski. Mojot komentar se odnesuvase na gore-dole site poglavni funkcioneri od vmro ( na celo so fikusot cij angliski bleska, kako sto dolikuva na eden pretsedatel koga ne pretstavuva niz svetot) ~ flashback na eden mnogu tragikomicen moment~ Samokritika ke ima za nekoj mesec koga ti ke stanes najgolem sorosoid i gazolizac a jas sekogas ke bidam protiv aktuelnata vlast
@Zlatna12345 те поддржувам во ставот.Но сите ние треба да бидеме критичари на актуелната власт,без разлика кој ја сочинуваа неа. Тоа е граѓанска развиена свест.
Vsusnost narodov ne se deli na vmro i sdsm/soros tuku na gragjanj so razviena i kriticna svest i gragjanj koi sekogas ke ja podrzuvaat vlasta mislejki deka ke izvlecat nekakvi blagodeti, a sekogas ke bidat iskoristuvani kako obicni piuncinja...
Alo veke zborime za Angliski treba da se setime na Ķiro vas a posle nego na Branko so decata.. na niv mnogu im odese Angliskiot ..Za razlika od niv funkcioneri koi sto za prv pat zboruvaa Angkiski se tokmu aktuelnite funkcioneri od Vmro i nekoi od onie sto dadoa ostavka od funkcii...Znaci tuka da sme na cisto za Angliski ..Iako toj ne ke im e potreben po sto zajko ke uci Albanski za kratko ... Sto se.od esuva do mene nema nikogas da bidam Sorosoid i lizogazac kako tebe ili kako odredeni strukturi koi za para se napravija vo izminative dve godini ... EDno da si znaes ne aum partiski vraboten i nemam nikakva koriat od partija! Ama ke bidam sekogas na branikot , a toa se znae koj e Samo Vmro i nikoj drug tolku od mene !
Sto mi e mene gajle za Kiro (MOJ), Branko so decata, komsijata... Dali voopsto znaes da formiras argument ili samo da menjas tema bez vrska... A ako stvarno ne si partiski vraboten i nemas nekakva licna korist od VMRO a gi branis bezuslovno togas preispitaj si ja svesta !!!
Кој фактор е тој папагал ? Тој е само платен од наши пари од паторчето да дрда глупости , не му давајте големо внимание