Да беше саглам и ефикасен опозицискиот детергент, немаше 10 год. неуспешно да ја перат тврдокорната власт
Не требаше народот да го мешаат до толку во политика. Човек без партиска книшка ни чистач не може да стане, доколку се работи за државно место. Нема логика сите да сме политичари.... мислам од тоа не ни ја бива државата.
Не ми е jacно против што протестираат. Ок, победиja, имаа шанса да формираат влада, ja пропуштиja. Изгледа протестираат сами против себе и своjoт неуспех и неспособност.
1.Оти зет му, снаата, внукот, вујкото му, дедото му, кумот треба да идат у затвор. 2.Овие од југот робовите вработени со членска книшка протестираат робството да продолжи, северот е против. Идемо
Официјално ДУИ им ги даде потписите на СДСМ Фала, побрзо и на ваша глава Николче бе се надевам нема одма да го стават во затвор п.с. Јас уште минатата недела најавив дека формира влада СДСМ, а вие ми се смеевте...Ама кој последен се смее, најслатко се смее (или не го сфатил вицот)
Сценaриo кoе следи: Ивaнoв пoд притисoк нa мнoзинствoтo глaсaчи, немa дa гo прифaти предлогот нa мaндaтaрoт. И пoтoa следи бууум-oт.
Јас сум неопределена, АМА после се што слушнавме од бомбите, од скриени убиства, од сценариото во Куманово, од сите затаени и лажни работи, од искрадените пари како побогу сеуште сте фанатици на вмро? Не ми е јасно, и не ми е. До толку ли е прост и глуп дел од народов? Ама продадени души, тоа е.
Preeska na TV gi gledam decava sto protestiraat. Izbriceni glavi, martinki uste tetovaza od svastika im fali na celo... Stvarno ne znam koja e ubavinata vo toa da go promoviras hitleroviot rezim. sieg heil isprani glavi !!!
А што очекуваш бабе, кога власта е стварно тврдокорна, машината за перење не е нивелирана, а опозицијата наместо детергент е обична вода?
Најпрво ЧЕСТИТО ВЛАДА! Јас си обезбедив ФУД за понеделик да гледам на троседот со пуштен Volume 10 ▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ на телевизорот P.S. Вмровци шу да ви кажам навистина жал ми е, кој губи има право да се лути, ајде нели со госпо напред, малку ке свиткате опаш 3-4 години да одморите бре од реформите! Ах ке заборавев голем поздрав до ADOKI и Veteruska
И шо ако имало нова влада? Небаре ќе и тргне на државава. Е сеа, некому може приватно да му тргне, вработување, ова-она, па слави , тука не се мешам. Ама државава секако пропаѓа, кои фаци се у политика.
Погледете во Битола која ГУЖВА е Од денес е оваа слика... Си биле двајца без тројца, дошол уште еден и заминале во минус За повеќе смешки и досетки влезете на фб на страницата Криминалите на ВМРО ДПМНЕ Погледнете го и видеото сите кај што се дерат: Неќам три, неќам два, еден јазик сакам јас...и во меѓувреме Никола им зборува на Албански
До вчера се ви беше супер во државата, а сега па пропаѓала?!? Приватно, само на пратениците ќе им тргне. Ќе им тргне и на врхушката, ама забрзано. Накај Шутка и Идризово. Само СЈО е лекот. Сите да ги втрепа у затвор, па да се чудат што ги огрејало. Сега СЈО се пали гаси у државата.
Прочитај малце повеќе за тој режим и каде е денес Германија, а каде сме ние, во тоа време истиот тој режим ја прероди Германија после поразот од прва св.војна и ја претвори во велесила, а тоа што се националисти им е уште поголем плус за напредок, место нашиве сдсмОвци и вмрОвци да се здружат и да формираат влада, дојдовме до дереџе од малцинството да зависиме. Не ме сфаќај погрешно дека пропагирам нацизам ама треба некогаш со сопствена глава да размислуваме, а не само тоа што ни е сервирано.