Штета. А баш убаво LSDM-овците се втурнаа во славје, поеуфорично и појако и од она декемвриското пред влада за изборната „победа“. Викаат „It ain't over until the fat lady sings“. Епа излеа имале фалш дебељуца. Нешто као Кејт од СЈО?
Вечер Бетмен ќе јаде бурек кај Јанко иначе имаше еден добар статус - Само во Македонија Бетмен ги штити негативците алал да му е како може да си продужи со сите тие коментари на неговиот профил. лице ли е, ѓон ли е?
Како бе можеше фикусон толку глупости фикусон да изнатреска, леле убила ме туџа срамота а пази професор на Правен бил (е) ако го има прочитано он еднаш уставот во колено ќе си пукамУбаво си пише во уставот суверенитетот му припаѓа на народот и произлегува од него тој запнал се нарушува се нарушува, тој говорот сигурно Каракамишева му го напишалаА овие па што протестираат ај оди разбери ги зашто протестираат, муви без глави...се забегано на чело со Грујо, да задржи фотеља не газот да си го даде, се плашам и војна ќе направи...
Јас појма немав каде ова да го прашам, ако не е за овде може да го префрлите на друга тема. Еве мене ми треба инфо каде моментално работи Миле Јанакиевски, бившиот министер за транспорт и врски? Некој, било кој? Нека ми пиши лп кој има било каква информација за него
Хорхе е прав доказ дека ако праиш глупости ко идиот, ќе те назначат у Македонија како херој. Зборат за ПУЧ, а самите сега го направија! Катастрофален државен удар!
Јас не знам која си, ама ако оправдуваш платформи на Албанија, тогаш автоматски ја продаваш државата без еден куршум испукан. Идејата за Голема Албанија ја знајш? Бравос бе, од такви како тебе, дотука стигнавме. А Заев сами си го одбравме за претседател на партијата СДС.....бидејќи М не заслужува повеќе
Абе, девојче... Сте се фатиле со таа федерализација како слеп за стап. Со двојазичноста е решено уште одамна. Јас имам свој мозок, размислувам рационално и не дозволувам некој да ми го пере мозокот со дезинформации и спинови. Од мене? Ваууу...
@ilyan најверојатно. Има луѓе кои колку и да се обидеш нешто да им објасниш, за џабе е. Не би се трудела да и објаснувам, но ме чепна во нерв. И, да... Може итамуги покажуваат мислењата, и сигурно е во стил: Види како ги заебав, така им треба... Ццц Исто е со секоја статија на фејсбук од порталиве. Ршум праат... Сега барем се знае: Оној со македонско знаме таму лево горе во ќошето е патриот, ние сме предавници. Каква маестрална поделба, еј!
Го вратија мандатот ти текнува? по 20 дена така? не мешај баби и жаби. Зошто го вратија ако се сложиле за се? немаш логика
A ti ocigledno kanal 24 ili ti kazale od doma kako e i sto e. Jas si imam svoj stav a toa e da ne se preterva so Makedonija i da se promeni se, samo Zaev na vlast da dojdi. Ke te vidam kako albanski ke ucis i ke prasas, ako dojdat na vlast i kako ke vrabotvaat samo albanci niz cela mk. Koga ke te sutnat od rab za da piknat albanec, ke mi te prasam tamu. Samo Goce Delcev se prevrtva vo grob. cccc