Залудно декларирани тврдокорни кога демонстрираат невидена агресија и лабилност, на овој Дамовски, Адамовски, како и да е, енгр менаџмент му треба, вакви вжештени глави ги предводат ,,бранителите" и богами да се запраша човек до кај се спремни да одат. Се надевам дека се добро платени за ова што го прават, друго објаснување немам за вака да изиграваат маша во рацете на оние кои им гори под нозе. Па и она на крај кога бегаа - Повелете на улица, која провокација, но што да се очекува од луѓе кои немаат капацитет да водат нормална дискусија во дебатна емисија.
Ova me potseka na "intervjuto" na Zaev od strana na Latas. Derise i zbori sto poveke, makar gluposti samo da ne mu dozvolis na sogovornikot da ja izjasni negovata (DRUGATA) strana. Ama ovie ne se so kapacitet kolku latas, ne mozea do kraj da izdrzat. Ovaa taktika izglea vo stab se uci.
Заев сигурно ќе дојде на власт затоа што Европа го сака и ќе ги избрка сите вработени партиски од вмро
Специјален поздрав до Павлето со песната Баш е симпатичен, а и паметен дечко има речник ај да не биде само шарени, еве еден револуционер шо ми е симпатчен Филип Петровски Не е лош за 45 години искрено , ама овој дефинтивно на Mute Инаку кај Бетмен преку 500 коментари, алал да му е како ги преживува
Кој фактор е бетмен И онака секогаш повеќе сум го сакала Супермен. А вие што не сте за соживот, може да ми кажете како предлагате да живееме со сите граѓани на Р.М. без разлика на националноста, или сакате да сте вие прва класа, а другите кој ги шиша или... не знам? Што ви е идејата, имате ли идеја, нешто дајте пишете, да читнеме.
Јас сметам дека сите сме за соживот и пријателски односи.Но,зарем на Албанците не им се даде доволно права? Не се ли тие еднакви со нас? Онаму каде што се 20% си има двојазичност,си имаат училишта на нивни јазик,имаат право да си општат на свој јазик... Дури и толку се привилегирани некаде па за нив и не важат одредени закони.Сите кои протестираме не нарекуваат националисти,фашисти,пијаници...Па во својата матична земја ќе си ја чувам својата национална припадност.Зошто па Албанците да бидат националисти во туѓа држава? Бараат вакви права,онакви права...Какви права имаат Македонците во македонскиот дел од Албанија? Зошто нивните деца учат средно образование и факултет тука? Зошто па другите малцинства не се бунат туку само тие? И притоа одредени нивни поединци ме негираат како народ. Од друга страна,секоја чест колку се сложни и си ја зацврстуваат позицијата. Секогаш сме страдале од домашни предавници.А,еве се гледа на дело кој се. Нормално тие за тоа земаат многу пари,шират омраза помеѓу луѓето и очајни се за да дојдат на власт. И не затоашто навистина им е грижа,туку затоашто уште повеќе пари би добиле за тоа. Нормално,марионети на некој кој не му одговара да постоиме како Македонија и како Македонци. Колку и да се лоши некои работи во оваа наша земја,сепак овде сме се родиле,ова е нашата матична земја,овде имаме најголеми права. Ако ништо друго да се има малку почит за оние кои со векови гинеле за ова парче земја,кое и денес не е цело. Имам разговарано со пријатели Албанци за овие теми,и тие се согласуваат дека имаат доволно права и дека нема потреба од претерување. Да напоменам дека јас немам ништо против Албанците како народ,ниту сакам да ширам етничка омраза.Напротив,ги почитувам и имам многу пријатели од нивната националност. За крај ќе го цитирам Петре М. Андреевски: Пирејот е троскотна трева која расте насекаде. Ти корни го колку сакаш,таа пак ќе израсне... На најсовршен начин Петре М. Андреевски го опишал македонскиот народ. Ќе ве поздравам со нешто што многу го слушам деновиве: Да живее Македонија.
Леле коментариве на фб кај Бетмен "Бетмен ќе снима нов филм а насловот е малку на српски: Бетмен-побегулја"
Ни д од дебата немаше. Како на пазар да се наоѓаа. На Богдан медал да му се додели за нај препотентна личност на годината.
Павле ме изненади позитивно. Паметен дечко. Има СДСМ кадар, всушност он е претставник на Шарените. Ама мора внимателно да бират кој и каде ќе го стават на функција. А што е со муабетите дека е геј, оти работи за ЛГБТ заедницата? Не им е срам на Вмровците волку јавно да ги мразат гејовите? А Богдан го нема на фб, ама го умреа. Му вадат принт скринови, до 2015 бил против Вмро, и наеднаш станува Тврдокорен.
Бетмен тотално ми ја уништи сликата за Бетмен. Од сите суперхерои најомилен ми беше.. А тамам го отследив пред некој ден, значи иам сенс за некои работи Ама шо бе, тој до него беше 535667 пати поагресивен, попрепотентен и попазарски расположен. Боби, исто прашање му поставува 5 пати, а тој му вика досаден си?! Па одговори го прашањето бе суртук, зошто си дошол во емисија иначе!! И не му се свиѓаше овие другиве што упаѓале во збор, ама затоа кога тој тоа го праеше и овие му укажаа, стана и си замина. Кил ми нау, ко дете мало кога не е се по негово. На Бетмен немаше да му текне да замине.. Тој му рече на Бетчо ај одиме, овој се збуни едно време, па сврза 2 и 2 и стана.. Која бламажа беше вчера и за двајцата. Ја да сум на нивно место нема да се појавам во јавност од срам со години. Не знаев дека Павле станал политичар. Ќе го биде.
Каков геј бре. Гледај го каков е Првпат еден пратеник,иден што може да се пофали за изглед Да не одам надвор од тема паметен дечко и жално е што не видовме една квалитетна и интелектуална дебата.
http://www.dokazm.mk/medhiti-vmro-dpmne-prifati-se-mnogu-poveke-od-sdsm-samo-ne-sjo/ Вест на А1он! Градоначачникот на Чаир, Меџити ги потопи Груевци вечерва! – ВМРО ДПМНЕ прифати и двојазичност, и геноцид и казни за директорите на институции каде нема да се збори Албански, СЕ прифатија, само за СЈО не сакаа дља слушнат! Затоа не ни успеа коалицијата со нив! И за ова имаме писмени докази! Ова тој го изјави на Алсат М во емисијата На патот кон…
За кого рекле дека е геј, за П.Богоевски? Не сум прочитала тоа, а ако мисалт така, еве од прва рака ќе ви кажам, Павле е женет човек, има една прекрасна, образована, паметна жена, со која лично се познаваме.
Кај Бетменот на статус. Ставиле и слика. Се потресов. Нека е женет, убав е. Па и паметен. Ќе биде интересно со него во Собрание.