Овие ќе ја бранеле Македонија. Па тие не се способни една дебата да водат, го кријат погледот и нив им е незгодно оти знаат што бранат. Ама за пусти интереси и газот ќе си го продадат. Кукавички е да напуштиш емисија ако не ти одговараат соговорниците или не ви беа подготвени прашањата. Епа не е ова Шител или Јанко јади бурек очигледно само за таму ве бива. А како ќе се носите вие со такви интелектуални умови кои не се продаваат за пари, за вас тие се господа, вие небитни, наскоро ќе бидете заборавени.
А зошто покрај тие два факултета ти требала надоградбата од партиска книшка за да се вработиш? Не се чувствуваше ли доволно вредна без неа? Зошто не те навредува тоа што ти била потребна книшка за да заслужиш работно место?
Prvo partiska kniska ne mi bese potrebna koj I da e na vlast samohrani roditeli plus dobro obrazovani vrabotuva, vtoro ednostavno moeto razmisluvanje se sovpagja vo najgolem del so on a na vrmro I poradi toa sum tamu taka sto za mojata vrednost vo vakov kontekst suvisen e ragovorot. Edit : nadogradbata e obrazovna, a ne partiska haha CCC lugje kako razmisluvate no comment.
Исцентрифугирани мозоци everywhere. Да се чуди човек, дека сте се образувале, а вака размислувате. Толку.
kakva nadogradba ej ne e ova programa na kompjuter hhhhh ako ne e vmro patriotsko koj e? dui? sdsm? besa? napraja platforma po izbori aloooo, ke dojdi dui na vlast a ne socijal demokratski sojuz. koj ti peri mozok? da vidam sho omeknuvac koristis
abe imam koleska albanka me gledala kade sto sum rasplakana i me tesela. mi se obrakase so - majka sho prajs? eeeejjjj. ja postovam mn. i ne delam jas ama vistinski. ama posmuklo kradenje na glasovi e drugo.
da da, ama koj bese malcinstvo? makedoncite? kako sega sho ke bidi a? bravos, agendata na net ti e super. odi i prasaj gi vnucite ili decata ako gi imas dali bi sakale da imaat dva jazici za ucenje i da raboti za alvanec so osnovno, poslr pravi agenda
Edno se lugjeto kako poedinci ama Dr I'm se zaednickite interesi osobeno nacionalnite, za zal. I stom politika se vmesa, a taa sekogas vklucuva sosema tret interes koj samo zema alatki za realizacija na istiot, narodot maki trga.
И така сите среќни и весели си пишуваа на латиница и го бранеа криминалот во Македонија „ве4на“ за 500 евра плата или помалку... Битно ќе се зборувало албански, а тоа што пола Македонија нема леб да јаде воопшто не е битно.