1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Актуелни политички настани

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Ariel, 3 август 2010.

1. ушко

ушко Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2016
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    2.277
    Баш докажани ктиминалци..слушнавме..видовме..и на крај..јас ти и трајко треба да ги вратиме тие 6 милјарди..ако лупајте се во гради..дупки си сторивте.не е битно што сме пред банкрот.

На elimkd му/ѝ се допаѓа ова.
  2. zoran43m.k

zoran43m.k Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2014
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    1.635
    celo vreme se' znaete , ama pravite magla bidejki vo matno samo funkcionirate

На ADOKI му/ѝ се допаѓа ова.
  3. zoran43m.k

zoran43m.k Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2014
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    1.635
    mnogu ste slusnale vie , jas vo bombite ne slusnav kriminal , narodot na poslednite izbori odluci koj e kriminalec a koj zasluzuva da ja vodi drzavata , ama vas 49 pratenici vi se poveke od 51...
    takov vi e i celiot mentalen sklop , toa go prodavate poveke od dve godini na narodot , ama nekako narodot ja znael razlikata i ne mozevte da go izlazete

4. ушко

ушко Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2016
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    2.277
    Епа кој е тогаш фокажан криминалец...поранешноѕо сдсм ..сега е 90 посто во вмро...

На elimkd му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.434
    Допаѓања:
    183.399
    Леле од приказниве за разнебитување на Македонија :headbang::headbang::headbang: Ние дека една светска водечка сила што сме, светот стравува од нас и сакаат да не нема. |( Не знаат на карта да не покажат, појма немаат кај сме, пола свет мисли дека сме овошна салата, а другата пола ни се смее за целиот кич што ни го нашалтаа последниве 10 години... И уште ги бранат оние кои ја делеа Македонија преку телефон од Халкидики и тоа :headbang: :headbang: :headbang: Моја чудесна Македонијо :smoke:

На RedRevolution, butterfly6223, galapce и 14 други им се допаѓа ова.
  6. Zlatna12345

Zlatna12345 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2016
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    843
    A?!?!?

Aj da ti pomognam:

1.Da
    2.Da (spored tebe)
    (T.e. zosto pregovarase so albancite?)
    - Zosto mu trebaa + 10 pratenici.

Zosto mu trebaat uste 10 pratenici?
    - Za mnozinstvo.

Fala.Mnogu.Cao.Prijatno.

Последна измена: 9 март 2017
    На LollySky и BoaVista им се допаѓа ова.
  7. Zlatna12345

Се зачлени на:
    5 јануари 2016
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    843
    Na vmrovec koga ke mu postavis prasanje, bega od odgovor, bega od debata, dega od tema, bega od forum, BEGA OD EMISIJA.

На RedRevolution, galapce, blackwave и 3 други им се допаѓа ова.
  8. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    Абе они имаат мнозинство, ама преговараа од љубов. :D

На galapce, blackwave, LollySky и 2 други им се допаѓа ова.
  9. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    Ама ајде не зезај кој избегал.
    Бре бре
    Туку дај кажите што ќе правите коалиција со Села кој е селјак бр.1
    По што он вика македонци немало во Македонија и пред 100 год.ние сме биле нешто друго ама не македонци!
    А за тоа кој избегал од емисија таман работа умни луѓе да се расправаат со молерон од Шарените малку е страмно и треба да се на негово ниво неписмени и без грам култура а и сиромашни кои донираат по 100 000 ден. на партија!

10. Zlatna12345

Се зачлени на:
    5 јануари 2016
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    843
    Eve kolegava tvoj @zoran43m.k ne saka da mi vrati odgovor, ili barem komentar na posledniot moj citat ;(
    @zoran43m.k CIA EU nesto?
    51>49 taka neso?

11. Maro87

Maro87 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    1.357
    Допаѓања:
    5.398
    Ти тие што ги нарекуваш умни ни најмалку не се, се виде колку се прибрани и достојни со тоа што не само што избегаа од емисија него се однесуваа толку вулгарно и нападно што мислеа дека се наоѓаат на улица. И таму им е местото на улица, уличари глупи...

На oblace1, Someonespecial и LollySky им се допаѓа ова.
  12. Zlatna12345

Се зачлени на:
    5 јануари 2016
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    843
    DO SITE DAMI I GOSPODA STO TVRDAT DEKA VMRO E MNOZINSTVO VO SOBRANIE :
    Drzam besplaten kurs po matematika, fizika, logika (po struka mi se) se so cel razvoj na razumot malce. Ozbilno, sakam da vi pomognam !
    @Lianna Anna

На butterfly6223, galapce, blackwave и 4 други им се допаѓа ова.
  13. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    Џабе трескаш они не се ни малку како хулиганите кои кршеа , палеа , фарбаа, се закануваа , фрлаа јајца како оној Богоески клошарон од улица.
    А за оние двајца кои излегоа од емисија ама ич не ме боли по што ја не ги знам првпат ги гледам на протестиве и не ги поврзувајте со вмро тоа не е исто!

14. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    Добра струка ама прво да го повикаш црпко кој што не знае кога каква изјава дава и одма заборава дека изјавил по што слаба му е меморијата и нема логика.А и малку со математиката по што не знае што е м2 и Литар на м2 треба малку внатре да се едуцираат кадрите сна сдсА.Кирил и Методиј прво дома ги описмениле а после ја ширеле писменоста надвор!
    А после ќе продолжиш со Спасоски и Ременска која е 100 % неписмена а сака да изиграва министерка знања! :)
    А на Шилеџето му треба добра рехабилитација од алкохол и дрога бидејќи еден ден не е трезен и не знае кај тера!

15. Zlatna12345

Се зачлени на:
    5 јануари 2016
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    843
    (y)

16. Zlatna12345

Се зачлени на:
    5 јануари 2016
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    843
    @Lianna Anna

17. Maro87

Maro87 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    1.357
    Допаѓања:
    5.398
    Да да ич не треба да се поврзуваат со ВМРО, така решиле сами и оооп на улица ќе протестираме да ја бранат Македонија. И фала за коментарот што не нарекуваш хулигани нас ШАРЕНИТЕ и уличари. овие сега не се уличари така...

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  18. zoran43m.k

zoran43m.k Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2014
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    1.635
    ne begam , vo ustavot e napisano deka MANDATOT SE DAVA NAJDOCNA 10 DENA OD KONTITUIRANJE NA SOBRANIE , toj period pominal , a na vas znam deka ne vi odgovara toa sto e napisano vo ustavot i sakate da go menite , ama NARODOT NE DAVA , ako ste tolku sigurni deka saka SDS da ja sproveduva voljata na narodot , zosto bega od izbori?
    tuku na e3den izmamnicki nacin zaedno so megunarodnite platenici na soros , za moment se priblizi do VMRO-DPMNE i odma saka da formira vlada i da prodava drzava...
    KADE SE NAOGATE VIE BE...

19. zoran43m.k

zoran43m.k Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2014
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    1.635
    TOCNO E DEKA SARENITE SE HULIGANI ,SEUSTE IMA DOKAZI NA NIVNIOT VANDALIZAM , A SEGA NARODOT IZLEGUVA NA ULICA I NEMA SKRSENA NITU EDNA SIJALICA
    TOA SE FAKTI , AMA NA VAS (SARENITE) NIKOGAS FAKTITE NE VI SE VAZNI , VAZNO VI E SAMO KOLKU GLASNO MOZETE DA VIKNETE ( ZA SREKJA MALKU STE ) PA TAKA KE SI OSTANE DRZAVATA NEPRODADENA

20. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    Хулигани се шареноте по што однесувањето им беше хулиганско ТЕПАЕЊЕ ПОЛИЦИЈА , КИНЕЊЕ И СИМНУВАЊЕ МАКЕДОНСКО ЗНАМЕ , КРШЕЊЕ И УШТЕ ШТО НЕ!
    Па оттука произлегува и името ХУЛИГАНИ , жал ми е ако и ти си една од шарените!
    А тоа што викаш дека се од вмро нема никаква врска , бидејќи вмро се оградува од сите тие настани организаторите не се функционери на партија како што беа шарените кои цело време викаа дека се граѓанска организација кога на крај испаднаа ептен политички привезок на сдсШ

На H.VAGA му/ѝ се допаѓа ова.