@Jacques i uste edna rabota za toa od kade parite na graganite. Sekoja godina jas licno sum svedok kade sto pola od mojava generacija preku leto odi vo stranstvo na work and travel i se vraka doma so 6-10 000 evra zaraboteni za 3 meseci !!! TRI MESECI !!!!!
А зошто продолжуваат протестите сега,кога е објавена новата владина програма? За да се заштитат криминалите? Некој да објасни?
Хехее.. Молим те кажи му нека се зачлени после тоа на Фемина. Да има уште за очи бодење. Хахахахахха...
Уствари заеби ја ќе идам у UK, најубаво се брани татковината од странство За 3 години нови предвремени избори
Значи тој Сеља ако не го знаеш ебеше и сеуште е градоначалник на Струга која во 2004 г. Сдсм им ја подари на албанците и прашај ги стружани кој е Сеља ќе ти кажат. Исто тој Сеља е човекот кој што јавно кажуваше дека ќе го пали македонското собрание , истиот тој Сеља што се правиш на Тошо дека не го знаеш изјаво дека не постоеле македонци пред 100 год. Па дај те молам кажи ми што ти била твојата баба и твојата прабаба , затоа не биди смешна и освести се малку. Точно е дека во 2006 Дпа беше во коалиција со Вмро , ама од такви како Сеља таа кратко траеше , а и тој Сеља кој што за мене е најголем сељак без грам култура не беше некој посебен фактор во ТОГАШНА ДПА. А што се однесува до Дпа Респект , бидејќи единствена партија која не замина да се поклони на Рама во Шипнија
Во Германија ќе копаме бунари ама името не го даваме. Абе овие најголемите патриоти се по странство да ти биле Ќе пишуваме со латиница! Со големи букви! Со 300 правописни грешки... Ама јазикот го браниме.
Jas ne branam nikoj, zatoa sto mene nikoj nisto ne mi dal vo zivotot. Sam se boram. Gruevski ili Branko ne e pricina zosto jas dolgo vreme rmbam tamu. Taka sakav ednostavno. Toa ne znaci deka ne gi gledam razlikite dole koga si otidov, a i koga sum doma.
I? Sto sega? Sto koga vladata na sdsm ke dojde na vlast ima vrska so velikiot selja? Pak ke prasam, sto mi e gajle? Toj selja (bil) e gradonacalnik na Struga vo vremeto na VMRO.
Очигледно си во заблуда бидејќи навистина немаш појма во врска со политика а посебно со политичарите!!
Немам намера со тебе да дискутирам гледам дека даваш банални реплики на моите мислења така да најдобро би било да не гледаш само телма!
I ti ne gledaj samo shitel. A ova ke go sfatam deka i ti nemas pojma. Samo vejke ne znaes so sto da repliciras vo vrska so temata na muabet, pa napagas licno. Koga i da pobara nekoj od vas da objasnite ili odbranite nesto, nikogas ne go pravite toa.
Иако сум симпатизер на вмро најмалку гледам сител бидејќи ако гледаш само едно ќе мислиш дека нивните лаги се најголеми вистини а за Сељаа ако незнаеш читни малку информирајсе неможам со тебе да губам време бидејќи времето е пари!
Ајде Бујар сега ти си на ред. Или Зајко лаже или ти лажеш. Ние македонците си знаме. Ни на еден ни на друг не веруваме. #вокучевербанемајси http://a1on.mk/archives/713508