Вие го имавте Гордан Георгиев потпретседател на сдсм.Он неможеше не самоР да каже туку и цели зборови воопшто не можеа да го разберат како жежок компир да имаше во уста , па никој не се потсмеваше на него. Се гледа колкава е вашата свест и вашиот морал! Е
Дa се претстaвувaш кaкo интелектуaлец и дa не знaеш декa вo мaкедoнскaтa aзбукa имa и буквa Ж, е срaмoтa. И не требa лoгoпед. Дoвoлнo е oбрaзoвaние.
За жал еднаш кога ќе се испере мозокот, тешко дека некогаш ќе се врати во нормала. Со инка не се тура... Ни по форуми, ни во реалност. Нека протестираат... Убаво госпоѓата Гоца Јанкуловска викаше: Ко гревчиња излегле, за рака фатени... Народов за леб нема, ние торти јадеме. Таа сама си рече така ама мора некој да стои зад грбот на грујо... Да му ги брани криминалните дела. Сите на улица го поддржуват криминалот. Тој е царот македонски... Господ... Лавот... Патриот наш.
Ova e forum. Jas ne sum nitu premier, nitu intelektualec. Jas sum student na pat da stanam intelektualec. I koga ke izlezam pred tv ke kazam bidi sigurna. I da napomenam deka od telefon nemam mak podrska. Zatoa i celo vreme pisuvam na latinica.
Иритaнтнa си @Zlatna12345 Дури и дa гo мислиш тoa штo гo пишувaш, aкo рaзмислиш мaлку ќе дoјдеш дo зaклучoк декa рoдителите нa Груевски не знaеле декa дететo ќе им биде премиер, oд причинa штo не е принц пa дa е нaследнo. Гoвoрните недoстaтoци се нaдминувaaт сo мнoгу вежби кaј лoгoпед, нaј успешнo нa вoзрaст oд 5 дo 8 гoдини. Исмевaње нa билo кaкoв недoстaтoк е днo днa.
Eve sega znaat deka e premier. I moze toa barem da go ublazi i na ovaa vozrast. I ne go smetam za nedostatok.
Лоботомираните, чипирани индивидуи пак протестираат. Се` си беше кажано и објаснето во програмата. Сите што се на улица бранат криминал, ништо друго, и тоа е доволна причина да се срамат самите од себе. Да ги напикаат главите во песок. Извесно е дека Заев ќе си формира влада, веќе се` води натаму. Мислам дека има надеж за слободна и модерна Македонија, иако режимот последните 10 години ја доведе до самото дно. Ќе си лежите, ама и парите ќе си ги вратите.
За оние што не сте знаеле... Бранко имал средби со Мијалков. Имаат многу матни бизниси направено. Бранко им беше дежурен кривец на дпмне извесно време. И после одеднаш го снема. Луѓето што му ги дале бомбите на Заев се во странство. Има илјадници снимки од сите. И Бранко го има, како го мести Заев за Глобал. И многу други матни бизниси. Затоа тој и како маче си ја подви опашката и го снема од македонската политичка сцена. И тој и тајфата околу него. Заев моментално многу луѓе ги држи во раце. Скоро целиот врв на СДСМ е сменет. Ја имаат поддршката од запад, затоа што многу снимки биле доставени до амбасадите, кои биле прислушувани со години. Затоа и ДУИ наеднаш смени страна. Тоа што се смени власта во Америка е плус за нас. Трамп нема да ги поддржува албанците, како што би правела Клинтонка. Политиката е кучка. А вие продолжете да се вреѓате едни други. Писмени-неписмени. Бањати-небањати. Заев е поголем патриот од сите вас заедно. Затоа што се обидува да ги соедини македонците. А вие само карајте се. Излезете на улица и степајте се. За дваесетина години ќе бидете малцинство во сопствената Македонија. Е дури тогаш ќе го барате Грујо за да го бесите на плоштад.
Хахах кога ќе ми текне дека направи споредба на жена со вреќа демек не било исто нова вреќа и скината вреќа воопшто не ме чудат ставовите кој ги изнесува во оваа тема
Пак излегоа на улица? Зошто бе луѓе што сакате? Може некој да каже поточно што прават на улица? Море нека истури дожд. Видовте Маленко на Дурловски што му пишал: - Почитуван уметнику Дурловски, си застанал по улица да ја браниш Македонија и македонскиот јазик, а трите деца ти се запишани во америчка школа Нова, каде што се плаќа 6.500 евра годишно.
И претходно имам пишано за ова, ама ај пак... При еден куп работи што можат да му се замерат на Груевски, при еден куп материјал за хејтање вие за говорната мана се фаќате?! Сериозно?!!
Да бидеме реални Хорхе Иванов нема никаков капацитет да ја извршува функцијата Преседател на држава . Јас се чудам што учеле студентите од него Не може еден преседател на држава да не знае да зборува англиски , не постапува спгласно уставот, не знае да каже нешто без да чита што му напишале советниците , не одговара на новинарски прашања и итн. Под итно треба импечмент , да се спречи поголема катастрофа . А за Гвујо нема потреба што да кажувам , заминува во историјата ( а тој физички во затвор)