Внимавајте како пишувате и се обраќате во темава. Сериозна е ситуацијата, разбирлива е тензијата, ама нема место за мочко, малоумен и слични навреди. Afroditaaa е банирана на 5 дена од темата, а ќе следуваат уште банови доколку се продолжи со такво темпо.
ima vo filmot "superman" upatstvo kako se vrakja vremeto , pa ako mu kazes na zaev da go izgleda filmot , da istrenira postapkata i togas da go pobara mandatot od ivanov vo vremeto OPREDELENO VO USTAVOT
kazi mi kade ivanov go prekrsi ustavot za da znam na sto mislis i moze ke se slozam so tebe vaka , ako e za mandatot , NEMA PRAVO DA DADE MANDAT NADVOR OD OPREDELENOTO VREME ZA TOA
kazi mi kade ivanov go prekrsi ustavot za da znam na sto mislis i moze ke se slozam so tebe vaka , ako e za mandatot , NEMA PRAVO DA DADE MANDAT NADVOR OD OPREDELENOTO VREME ZA TOA
Не зборувам за хипотетички ситуации и научнофантастични сценарија, те прашав за многу конкретна ситуација што мислиш дека треба да се направи сега со мандатот. Ако не знаеш, во ред е.
Ne znam dali go prekrsil ustavot ili ne. Da receme deka ne. Me interesira spored tebe sto mislis deka treba da se pravi sega.
Ха-ха, прошло ти је време, пао си код мене... нема проблем, сега нови избори. И ако пак реши да си го чува мандатот за пријатели, пак нови избори. Не, не, такво објаснување пали само кај дпмне-овци.