Сака да каже сите се согласуваат од нивна страна што е во интерес за Македонија. А и ништо чудно повеќе да се уклучуваат од нивните профили
ne mu veruvam na zaev , premnogu e kriminalec i zadolzen za da moze slobodno da ja vodi drzavata i da saka , a toa sto e zadolzen , so negovoto vladeenje bi bila makedonija zaloznik na negovite krediti , toa sekako bi bilo pogubno za makedonija , ama da vladeat pametni luge sto sekako gi ima vo SDSM bi se slozil , a najverojatno vo nekoja reformirana SDSM veruvaat mnogu makedonci kako izlez od situacijava mozes toa "nie" da go prifatis kako odgovor od sekoj sto si ja saka drzavata makedonija
Ок, го смени профилот ама си ја оставил тастатурата на кирилица, нели требаше од ADOKI да пишуваш кирилица а од zoran43k латиница. Ах бе @ADOKI, а јас мислев тврдокорните не биле "Цело членство и симпатизети на ВМРО". Види богати....
Не ме замарај јас пишувам исклучиво од еден профил и не ми е гајле што мислиш ти за тоа! А според тебе сите што мислат поинаку имаат повеќе од еден профил, хаха не гледам зашто би имал друг профил кога неми треба! И тоа пикни си го во глава ок!
Јaс (не прaшaнa), не. Не без aлбaнците, туку без идеите зa двoјaзичнoст и федерaлизaцијa кoи ги нaјaвувaше ЗЗ уште пред избoри. Истo кaкo штo сметaм декa aкo е тoлку гoлем пaтриoт НГ и се сaмoпрoглaсувa зa жртвa, требa дa си дaде oстaвкa (и други oд пaртијaтa зa кoи следaт oбвиненијa) и ВМРO дa прoдoлжи сo свoјaтa рaбoтa (пaртискa, не влaдa) сo дел oд членствoтo зaрaди кoе изгуби глaсoви. Всушнoст, требa вooпштo дa немaaт прaвo дa се кaндидирaaт зa избoри сите кoи се oсoмничени зa нештo. Имa Суд некa пресуди винoвни или не, пa здрaвје нa следни избoри кaндидирaј се.
Како бе тоа те замарам? Па на форум сме, овде се разговара, не си сам кај тебе дома па да држиш монолог
Во ред е да имаме различни ставови за одредени прашања ама да одиш до крајности да кажуваш гачки дека тие што не мислат како тебе имале по два или повеќе профили...Нели мислењето ти е мизерно за да го изнесеш тоа треба да ме познаваш или да си Баба Ванѓа па да тврдиш дека јас пишувам од неколку профили. Затоа ти кажав да не замараш со такво мислење ако имаш нешто против кажи а ако не коментирај стрикно за темава ок!
Што е Маро со тебе и ти да не си Баба Ванѓа па си водовита и гледаш од колку птофили сум пишувал... Неможете да прифатите некој да размислува поинаку од вас и да не се согласува со вашите ставови!
http://telma.com.mk/vesti/pcosti-i-verbalni-napadi-vrz-novinarite-na-telma Еве ги вчерашните сељачки пцости врз новинрите од страна на ПАТРИОТИТЕ за заедничка Македонија, инаку ова е за тие што се на нивна страна овде ги прикриваат, односно гледаат само нивни телевизии каде се е розево и тече мед и млеко.
немам ништо против јас за тоа како ти размислуваш, секој има свој став не се секирај ти за тоа, уствари вие сте тие кои напаѓаат неистомисленици и ги нарекувате предавници. УЖИВАЈ