па тие ја кажуваат реалноста извини, ама вас тоа ве погодува па ги одрекувате нив...погледни го видеото ќе ти стане јасно. Патем не е СЕЧЕНО, ЛЕПЕНО, МОНТИРАНО
Уживам јас ... Мене не ми смета никој што мисли поинаку од мене , туку ми смета тоа што вие напаѓате мислења искажани од други неистомисленици со вас така да тука е проблемот. И ми смета тоа шѕо не си ја сакате Македонија
Да не сте се дрзнале уште еднаш вие од дпмне да си го присвојувате патриотизмот и љубовта кон државата! Сите што не се со вас биле предавници, ма немој! Ние повеќе од вас си ја сакаме државата затоа што сакаме таа да напредува и да се исчисти од криминал, непотизам и партизација, а не да тапка во место како изминативе години, или уште полошо да се враќа во среден век со вашите фашистички заговори. Да не спомнувам и дека барем пола од вас имаат и бугарски пасош во џеб. Ние немаме резервна држава.
@ADOKI razbiram da ne se znae da se odbranat svoite stavovi so fakti i argumenti, ama na prosto prasanje od tipot da/ne odgovor valda znaes da odgovoris: Dali bi se soglasil ti, SDSM da formira vlada dokolku gi nemase platformive za "kantonizacii", "federalizacii" itn...?
Хаха не, таман работа, не сфаќам јас овде ништо лично, ама интересен ми е човеков, баш ме интересираше што ќе одговори
А што мислиш ти ако не беа барањата за кантонизација двојазичност , ова она и уште што не. Дали тогаш сдсм ќе имаше шанса да биде во можност да формира влада кога ги загуби изборите. И ако уште не му беа ветувањата на сдсм дека ќе им даде се на албанците и парите кои сорос го потроши не верувам дека тогаш сдсм ќе имаше 49 мандати. И не ќе беше во никаква можност да биде во конкуренција за да формира влада. А доколку сдсм победи на избори немам ништо против да осетиме повторно како мизерно ќе владее со Македонија
Секако би се согласил да дојде на власт било која партија ама доколку таа победи на избори! ЗАДОВОЛНА!
Слушај ваму степенот на демократија кај нас е на многу повисоко ниво за разлика од кај вас ние знаеме кога не сме во право и тоа да го признаеме , ама сепак Македонија заслужува да избере народот кој сака да ја води а не Еди Рама ок. Ако Еди Рама за вас е патриот кој и сака се најдобро на Македонија тогаш нека ви е со среќа!
Ako stepenot na demokratija vi e visok togas na Gujo i site obvineti za kriminal neka im se sudi, i neka si lezat ako se dokaze. Pa VMRO neka bide na vlast uate 10 godini. Nemam nisto protiv. P.s. jas ne sum clen na SDSM ali i dogovor so gjavolot bi napravila samo Gujo da go vidam zad resetki. Do tolku organski ne mozam da go podnesam.
За жал тешко дека ќе го видиме Грујо или било кој од овие главниве зад решетки. Кога спореден играч како Сеат Кочан избега од државава, можеш да претпоставиш дека тоа ќе се случи и со главните, само да ги допрефрлат парите по офшор сметки.
Би те замолил без навреди кон било кој впрочрм Грујо ако мислеше на него.И јас сум за тоа да се докажи и кој има јадено мазој нека крка и стапој.Ама сепак тоа да се направи транспарентно и без притисок на Сјо врз судовите , а истото тоа да се случи и со Зајко кој е осомничен во неколку случаи и да има разрешница за се