Ne e navreda da se izjasnam deka javna licnost smetam deka treba da promeni nesto vo svojot izgled ili celokupno pojavuvanje vo javnost ako taka mislam. I ne e navreda da si gi izjasnam emociite sto gi imam kon odredena licnost.
Ок ADOKI, ќе те потсетам за двојниве стандарди следниот пат кога ќе навредиш или исмеваш некого. Барем ти ќути си.
ГОРДАН ГЕОРГИЕВ потпретседател на сдсм до 2013 год. Па имаш име и презиме изгуглај малку ќе дознаеш кој е...! 10:31 Интервју - Гордан ГеоргиевYouTube - пред 3 години
Jas politika do pred nekoja godina ne sledev. I tie politicari od vtor red ne gi znam. No, bez razlika, ako e nekoj sto ne znae r da kaze, ili izlaga na pres vo trenerki, ne zbori literaturno, i nego ke mu zameram.
Ќе излези неколче на шител, ќе поплачи малку како детенце кога нема да му дадат играчка и оние безмозочните одма ќе се запалат. "Нека ме запалат, нека ме гонат, нека ме затворат, само Заев да не ја продаде оваа земја македонска јуначка, јас не би можел да го издржам тоа.Еве, нека ја отфрли тиранската платформа, јас прв ќе бидам што ќе отстапам место, се за доброто на мојата мајка Македонија.Јас би ги дал сите жртви само за вас народе напатен, (јас сум вашиот бог де)" И толку треба, сите оние кои се родени со 2 грама мозок, сите што појма немаат од животот, сите оние кои се изгубени во свемир и се крстат во еден човек, сите оние кои се лижат и мислат дека 200евра плата им се супер, сите оние кои мислат дека е луксуз да одиш една недела во Грција со торба домати пиперки и паштети од тука, сите оние кои имаат испрани мозоци,сите оние кои се слепи при очи и сите други кои се за жалење, ќе почнат солзи да ронат ради николчета херојот наш и одеднаш им се пробудува патриотизмот во нив.Абе ајде.Не ја даваат Македонија, а тоа што за 10 години се иселија 600.000 млади и напредни луѓе тоа не е ништо, пропаганда на зајко.Дека рози ни цветаат тука, се супер е! Neja davame Makedonia, Nikolce ti si nasio Keroj.So nikolceta do grob, toje nasiot spasitel!
Spored mene retko koj od politicarive zbori cisto literaturno makedonski, bez sleng, so bogat recnik. Ako citatov ti e za sporedba vo odnos na Gujo, ne se sporedlivi.
не читал сигурно наставникот му рекол се да научи на памет. Затоа секогаш кога и да отвори муцка да збори ќе каже нешто и одма после рден ден вика не не реков така , слаба меморија!
Човекот украде милијарди, ја уништи цела Македонија и стави неговите војничиња во администрација да чмаат како и 300 други криминали. Како сакам ќе го викам Гвујо , Грујо , Мрш у три лепе Грујо. Кутриот имал говорна мана , леле леле колку некултурно од мене .....
I da se nadovrzam: Gujo jas ne go smetam za covek. Da dozvolis ubistvoto na Neskovski da pomine kako muva na dzid da si zalepil mi e isto kako toj samiot da go ubil.