Znaci ke stane policajka i saka da im umrat decata na kolegite?! Abe test neli ima psihicki? Mene da mi e koleska ke se plasam da odam na rabota da ne me ubie. Prilicno naludnicava deluva...
Јас познавам една личност што со пари тргна да се вработи во мвр ама ради изборите сеа чека на решение. Дури страв да те фати утре кој ќе те застане на улица и ќе ти се прави супериорен. Набутани со врски, пари или партија. А дипломиран инспектор во кам работи. Ех животе...
Девојката постапила брутално без да размисли на каков друг начин сакала да го потенцира тоа што го пишала, бидејќи има уште еден статус напишано во врска со МВР...
I sto da pravime sega nie so glupive izjavi na poedinci? Ne mi e jasno koj e toj novinar sto mislel deka ova e tolku sokantna vest pa resil cela statija da posveti. Da ne vi kazuvam sto sve ja citam na facebook sekoj den. Zasto e tolku neophodno na sekoj i sesto da se obrnuva vnimanje?
Alal da mu e... se gleda so kniska devojce. I ovaa treba peshadija da bide u prvi redovi... Boze koj ke ne brani...
зошто така збориш....си платила неколку илјадарки и влегла на курсот... не значи дека ако има книшка, дека е партиски војник...
А каде беше Македонскиот Манифест кога истиот тој терорист беше назначен ни малку ни повеќе туку за министер за одбрана? А да, си ги грееја административните столчиња. Јаките патриоти со двојни аршини Понатаму, каде беа истиве овие луѓе да излезат на улиците кога Грујо преговараше со Ахмети за платформата? Си се грееја во канцелариите. И после некој ќе ме убеди дека ова се спонтани протести за спас на Македонија?! Да, да...
Многу интересно како тешки партиски лижачи се потресени од ова што ги тераат да идат по протести, оти ќе имало војна, па нив ќе ги прателе... И кога ќе ги прашаш од кај сеа па војна, од каде такви информации, ќе ти кажат од сигурни извори, од истите тие кои знаеле и за во Куманово пукањето. Епа коа си го дадовте гзот под кирија, и коа викавте со Никола до гроб, и кога ќе убивавте Шиптари, кодоши и гејови и што уште не, не гледам каде е проблемот сеа?! Или не сметавте дека до толку e психо Царот ви Никола - мислевте заебанција е?! Искрено, за вас и за сите други партиски лижачи ама ИЧ не ми е гајле, него што и моите кутри татко и брат ќе мора да одат, али не оти си го шитнале гзот на Партија, него оти од почит кон државата, а вие патриотите, ќе се криете по подруми ко пи*ки исто ко у 2001! Пу!
Овие никако да престанат, сега и од мак.манифест повикуваат т.н. претседател да не дозволи влез во собранието и да се одржи седницата. Значи стварно се на некоја тешка дрога...
Ајде ок, пишале што пишале, ама кога дојдов до делот со атентатот што ќе му биде извршен на Иванов...
Сите се без памет. Ке има ќотка и во Собрание меѓу разни политичари, а ќе има и пред Собрание. Народ се потепа за нивни интереси.
Високи политики се во прашање. Ние пустото сме запнале - ВМРО в.с. СДСМ Кој е поарен од нив...кој е поголем издаица...кој краде...кој е во право.. Слепци сме. Не дека не треба да знаеме што се случува, ама вакво приврзаништво пак не е нормално !
Ебати порталите, човек да не смее да објави нешто на својот профил одма целосна психолошка анализа се прави врз основа на фејсбук профилот, сликите и лајковите, пошо нели Facebook is life. И што дека објавила?! Кој фактор е типката у државава за да ме интересира нејзиното мислење?! Да се разбереме не го оправдувам напишаното, ама од фб статус на некој анонимус од пм да правиш вест е дно дна!