Актуелни политички настани

Discussion in 'Политика и настани' started by Ariel, Aug 3, 2010.

1. prominent

prominent Форумски идол

дпрмне е најголемото зло што и` се случило на Македонија. Ваква поделеност и нетрпеливост меѓу луѓето немало никогаш. Најмногу ми се згадија кога ја почнаа поделбата на "патриоти" и "предавници", поради тоа што ни го унаказија главниот град и поради се` што се изнаслушавме во бомбите. Мислам дека бомбите треба постојано да се вртат некаде, да слуша народов, зашто изгледа слабо памтење имаат. Или воопшто немаат ни очи, ни уши, ни памет.

Last edited: Mar 16, 2017
    Gosh, galapce, oblace1 and 13 others like this.
  2. Zlatna12345

Zlatna12345 Истакнат член

Izvor za informacijava? Stv se tolku malku? :rofl: ja gledajki kolku prost narod ima niz drzavava veruvav deka se najgledani.

3. Zlatna12345

Mototo na vmro e podeli pa vladej. Od makedonci-albanci, preminaa na patrioti-predavnici. Bitno skaraj go narodot, skaraj se so sosedite i ete fotelja za 10 god.

Emy867 and LollySky like this.
  4. kukla21

kukla21 Мама Staff Member

Сега ќе ставам линк :)

Zlatna12345 likes this.
  5. corto.maltese

corto.maltese Истакнат член

Коа сме кај директорите.
    Директор LSDM-аш, на средно во Куманово, именуван од Циц, кој секој ден го минува со ученици, образува, едуцира, демек втор родител, јавно и транспарентно он-лајн вади полов орган као кренвишла пред турање кечап и тоа е ОК. Проаѓа као ништо. Но затоа фамата и дешавката е кај гимназијата на Прилепчанецон. А Кумановецов бил во игра за советник за образование во новата влада на Заев. Психопат. Па следува вадење како бил лепен, сечен, хакнат, наместен, дрн дрн. И оп, искача видео и стварно да ти бил наместен. Како се наместил за снимањето, профи! Не ќе да му е прв пат. Кога LSDM најавуваа профи кадар на вакви ли професионалци мислеа?

И една друга смејурија неделава. Репортерчено од ТВ24 што со јарбол ненамерно беше удрен по глава у гужвата. Татко му се исфрла на ФБ со статус у стил „немој уште еднаш никој да ми го пипнал малиот, иначе ќе си имате работа со мене“.
    Хехе, уште од татковци и мајки зависат они ќе ми се бореле за независно новинарство. Мрсулковци

И уште ова. Вие со инсајдерските информации од LSDM кои најавувавте влада за денес, за два-три дена, за недела дена, тогаш, могаш... па ајде бе, коа новата влада.
    Само глејте да е сигурна дојава :D

orevokrsacka and sanjaeva like this.
  6. kukla21

7. kukla21

Па што не го пуштија дебилов на сител, канал5, нова, курир, република?! И тие медиуми сдсм ги контролира?! Дај бе со сила не се бламирајте. Не се осудува постапката на дебилон од Прилеп, туку се вади контра будалаштина и се вели види овој како правеше. Сериозно?! Демек тоа што едиот е поголема будала од другиот е некакво оправдување?! Секој настан е за осуда, не само тоа што не ни одговара.

Gosh, Mishela, oblace1 and 13 others like this.
  8. anaja1

anaja1 Популарен член

9. kukla21

Сител е гарант на 1во место. Што мисиш дека гледаат луѓето?

10. anaja1

anaja1 Популарен член

Па баш за тоа реков:D

kukla21 likes this.
  11. Zlatna12345

Jas za sitel i mislev. I strasno me voznemiruva taa informacija :(

kukla21 likes this.
  12. Maro87

Maro87 Популарен член

сетра ми и нејзината цимерка и коментирале за запросувањето лично на девојката, мислам си изнеле нивни став. А таа им вратила со одговорите

upload_2017-3-16_20-14-57.png Ова е пораката за сестра ми

upload_2017-3-16_20-15-41.png ова е за цимерката нејзина.
    Инаку добила многу честитки за ова и јавно... ќе се прослават т.е. се прославени веќе...
    ама сестра ми убаво и вратила со:
    Ја и пиша сакате да си го чувате јазикот ама изгледа го немате научено сопруКе.. Прво научете го после протестирајте за јазик и држава..

13. corto.maltese

corto.maltese Истакнат член

LSDM-овскиот директор ни го „покажа“ „Тасе“ ден-два пред да се случи „ситуацијата“ со директорон од прилепската гимназија. Па види сеа кој кому му е покритие.

Last edited: Mar 16, 2017
  14. kukla21

Што има везе кој бил прв?! Она што е неприфатливо е неприфатливо, небитно од кого доаѓа. Ако едниот бил абдал треба да му е алиби на другиов дека е "помалку" абдал.
    Затоа не не бива. Нема свест, општествена осуда, морална одговорност. Битно да најдеме кон кого да го свртиме прстот.

Gosh, galapce, Tanjamm and 6 others like this.
  15. Zlatna12345

Zosto mora na sekoja kritika za Vmro da se odgovori so kontrakritika za Sdsm? Jas znaete niz doma se klanjam na slika od Zaev i so ova mi go skrisvte filmot @corto.maltese . Alo be lugeeee, do koga ke se ponizuvate i podcenuvate sebesi za nekoi kriminalci. Znaci vreme e da pocneme da gledame sto e dobro/loso a ne sto e loso/poloso.

16. LollySky

LollySky Популарен член

А што знаеш, може се платени. Тоа што ние бесплатно исправаме криви дрини не значи дека нема професионалци кои заработуваат така :D

Yowannty, Zlatna12345 and Nausicaa like this.
  17. kukla21

Некој ако плаќа нек каже, еве и јас за некој екстра денар ќе се пењавам тука :)

LollySky likes this.
  18. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Не ги плаќа никој, туку 99% се буџетари.Па тоа клати врата земај плата, мора да се одработи некако, дали преку исправање криви дрини, одење на митинзи и на протести со трактори, камиони, комбајни и остали превозни средства, тука има широк спектар на избор8-|
    Сериозно, сите што ги знам а се вмровци се во државна установа.Човек што работи за минималец и аир не видел во животот, или од друга страна па независни адвокати, инжењери, програмери не се мавтосуваат многу многу со политика.

Gosh, Mishela, Afroditaaa and 3 others like this.
  19. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Да ти е страв на протест да појдеш...Ќе клекне некој, ќе те запроси :drunk: :smoke:

Замислете им го само мозокот...Не е поголем од кикиритка....на протест да те запроси...

После кога ќе им кажуваат на внуците:

- Ех внучко, едно време во 2017та година, бевме излезени со баба ти на протест...Не дека знаевме што правиме, него онака да се мешаме со луѓето.
    Видовме гужви, па ај и ние со нив...Го бранеле овој Грујо што е во затвор моментално, па ај и ние појдовме за поддршка.
    ГЛедам ми се одврзала патиката, клекнав јас, и оваа баба ти викна ДАААААА...И ете...Сега затоа и вие постоите.

8-| (poolparty)

AmorFati, Gosh, Mishela and 9 others like this.
  20. anaja1

anaja1 Популарен член

И Каракамишева,во одбрана на Кочан:x
    Ја окривува СЈО,а апелација што го потврди притворот?

Baby-bubu likes this.