И плус,оној,поранешен јавен обвинител Сотир Костовски,вика дека нема почесен човек од Кочан А самиот факт дека избега,ја кажува вистината
Novi promeni vo Makedonija so stari kriminalci? Rada, Zoki, Milcin, Gerovski, Saso Ordanovski se novi i svezi kadri za tebe? Pfff, daj ne me zezaj. Tie decenii mame ebat i do gusa se vo kriminali.
Епа после шарпланинци , трактори ,камиони и чуда Сега на ред се и народни носии , тапани ,играорци за да протестот на заедничка Македонија биде комплетиран.
Вака се повикува на протест, дури и смрт...господе помогни им на овие. Гледам денес и оро се виело, тешкото се рецитирало, ми личеше на свадба без невеста и младожења. Едно прашање имам до овие што протестираат толку сте загрижени за состојбата во Македонија што на протест со песни и ора фрчите???? Мене искрено ме фаќа срам од ова што се случува во нашата држава, па сите не гледаат од страна бре луѓе ОВА Е СМЕШНО, НЕ ОВА Е ТРАГИКОМИЧНО... ми се кога ќе видам малолетни деца кои не треба да бидат на вакви места...брука за родителите. ми остана во очи она во жолтото напишано, и пак сорос аман одлучете за што протестирате...
Милчин е професор не е политичар , , геровски новинар , ордановски не е политичар Да не ги измеша брзините ? Изгледа се избуна измеша. Баби и жаби . Нова влада , нови промени , и аут за неписмените во администрација ;
Sto e bitno sto se. Vo partija se, imaat beneficii, a ke imaat uste daleku povekje. Isklucitelno vlijatelni lugje vo partija se, a najgolem del od staroto SDSM uste gi vlece koncite tamu. Ne e toa nov kadar voopsto. Naprotiv. Kako ne ti smeta Milcin? Znaes deka e lustriran kodos pod psevdonimot Dramaturg? Ako vekje zboruvame za promeni. So koja funkcija ke te nagradat stom tolku burno se boris za promeni? Ne mislam za funkcija vo politicki sistem, no si trckas za partija. Nemoj drugi da ismejuvas deka trcaat za partija poradi burek i sendvic koga i ti ne si nisto podobra Inaku, koga sme do obespravenost. http://www.dnevnik.mk/default.asp?ItemID=F193EFAAEECA9B49902F217448578113 Sto e sledno? 50% Albanci vo drzavna administracija? Zosto Zajko sega propagira resavanje na imeto preku referendum? Neli ke go resese na brz nacin? Kako? Ke gi vrbuva Albancite da glasaat za promena na ime zaedno so clenovite na SDSM, pa da si prepiseme kolektivno samoubistvo?
Не се тие во составот на Сдсм , можеби се симпатизери на Сдсм но не се на нивната листа , разбираш што сакам да ти кажам ??? Тоа ти е исто како да кажуваш што промени ке донесе Афродита со Сдсм ?? WTF ??? Како сега да ти велам не гласајте за вмро бидејки вмровци се гнасите Миленко , мирка, јанко , латас и др кои се платени да зборуваат "убаво" за Грујо и бранат криминалци , а уствари се симпатизери на дпмне , немаат функции на политички план. Инаку освежување се : Туфегџић , Богоевски , Богов , Николовски , и мн други што кажувавте дека се анонимуси .
Протестиве освен на Basker fest на ништо друго не ми личат држава ке бранеле со 12 годишно дете брукии.
Мене ми личат на циркуз сред град, а ова денес ми личеше на свадба ама толку мизерно од страна да гледаш незнам неописливо е. Овие се прават освен што протестират, играат ора,рецитират стихотворби, некои мудруваат, некои глумат како на претстаава. Нека погледнат во останатите земји како се протестира, да биде мирно ама вакви смешни работи да нема..
Не ми ја сфати поентата. Видеото и сликите не смееле да излезат во јавност. Како и зошто се појавиле ние не знаеме. Ама, исто така, не знаеме која е личноста од другата страна, па автоматски и не знаеме дали е малолетна.
За време на протестите како ми иде да мавнам некое јајце према протестирачите... би и камен ама после ќе треба да одговарам ко за луѓе
Што убаво е. Весело, разиграно, шаренолико. Сега секоја сфера е опфатена. Дечкото избрза што ја побара девојката така без музика.. Да почекаше уште некој ден барем, едно орце кога ќе завиеја сите па па па. Мераци. Имаше да си го памтат моментот дур се живи. Вака ништо.. Ој туго туго. Опрајте се сите до еден и децата дома оставете ги! Што ви реков дека ќе почнат со средношколците. За нив отворени врати, а за пленумците и екстерното не заклучувавте и ни се заканувавте со бркање од школо и казни за родителите. Браво, секоја ви чест!