Актуелни политички настани

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Ariel, 3 август 2010.

1. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.049
    Допаѓања:
    6.069
    Кога велиш пираната, претпоставувам дека мислиш на Каракамишева.
    Епа со оглед на тоа што студирам на правен можам да ти кажам дека е одлична професорка!
    Нејзините лични ставови што ги изнесува на телевизија може не ми се допаѓаат ама жената е одличен професор и речиси воопшто не меша политика во нејзините предавања (за разлика од некои други нејзини колеги).
    Иванов не ми предавал.
    Ама факт е дека за да бидеш професор (на правен) на УКИМ мора да си квалитетен (досега сите мои професори биле такви).

На ADOKI му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Afroditaaa

Afroditaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    964
    Е сега ме убеди ! Посебно кога видов дека снима студенти кои протестираат кај неа и објавува , видов колку е " грижлив " професор ! Нејзините дебати се ужас дури се губи и не знае што зборува .. Тешко си тие што учат од неа , мора да се испита како дошла на таа функција

На sparklie, galapce, referentka и 4 други им се допаѓа ова.
  3. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    Јас кога студирав Каракамишева беше асистентка на Саво Климовски и уште тогаш ми беше антипатична. Немаше никаков однос со студенти и тренираше строгост во ситуации кога немаше потреба за тоа. Сега како професорка незнам.

На Yipman2, galapce, JuLleE и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.049
    Допаѓања:
    6.069
    Таа ги снима, Фрчко ги тепа :)
    Жената е одличен професор, тоа може да ти го потврди секој што бил на предавање кај неа.

5. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Пак се враќаме на истото. Нема осуда на она кое е неправилно, туку за едните Фрчко е полош, за другите Каракамишева. Алооо. Свестете се. Она што не го бива, не го бива, независно од кого е. Аман! Дај малку над политиката ставете се!

На galapce, referentka, Victorian и 4 други им се допаѓа ова.
  6. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Овие со знамето се од УМС Лисиче, да не мислите дека „спонтано“ се собрале.8-|:rofl:

На Emy867, Yipman2, Victorian и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.049
    Допаѓања:
    6.069
    Oбјективна сум, не ми се допаѓаат и воопшто не се согласувам со ставовите на Каракамишева АМА факт е дека како професор е супер.
    И не може некој кој очи не и видел да ми кажува каков професор е кога ми предаваше 2 семестри.

На ADOKI му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Afroditaaa

Afroditaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    964
    Што го споменуваш фрчко ? Каква врска има со ова што зборуваме за Пираната? не ми се верува дека имаш факултет , а едно зборуваме а ти мешаш баби и жаби ! Јас не го спомнав Фрчко , ниту пак правам споредба , бидејки не ме интересира . .
    Да се направи под итно тема На пр : Пирана VS Фрчко , Геровски VaОрдановско и сл. Бидејки некој тотално се губат и за да одбранат некого користат споредување !

9. Afroditaaa

Afroditaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    964
    Митинзите со иконите беа врв! Врвот на лудило!

10. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    И кучиња почнаа да носат:bandit:
    Антонио Милошевски:Не е тешко да се надушка трагата на пост-изборниот аболициран манипулатор:rofl::worried:

На Yipman2, fighter и Afroditaaa им се допаѓа ова.
  11. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Ова ти е поим за тешка сељачана.
    Нека се засрамат сите што се тука, а и тие што ги поддржуваат на форумов.

Досега можеше и влада да се оформи и да тргне по некој пат земјава, ама не... Сељаците мора да се глупираат.

Блазеси им на сите што заминаа од оваа дупка.

На Gosh, Quincy, cooll и 13 други им се допаѓа ова.
  12. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.813
    Допаѓања:
    80.635
    Како не ви здосади, едни исти членови цело време едно исто да повторувате. :D

13. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Повторувањето е мајка на знаењето :rofl:

На Gosh, mimiiiii, elimkd и 4 други им се допаѓа ова.
  14. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.722
    Допаѓања:
    7.540
    И кучињата самоиницијативно дошле,а и со траките околу врат(facepalm)

15. Maro87

Maro87 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    1.357
    Допаѓања:
    5.402
    Ова се ловџиите кои им се придружија пред некој ден, и баш начекав кога оној бетменот ги најави да зборуваат, и еден од овие ловџии каде сум против ловот како активист и борец за правда на животни кажа:
    СМЕ ЛОВЕЛЕ, ЛОВИМЕ И ЌЕ ЛОВИМЕ ВО ОВАА ЗЕМЈА СО ИМЕ МАКЕДОНИЈА никој неможе да го смени...господе што им е на овие, кога го кажаа тоа ми идеше да отидам и на лице место да ги стрелам...:@

16. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.763
    Допаѓања:
    21.468
    Да ни беше салам државата немаше идиоти ко онај шипот зела да можат да стапнат во државата.Убиство по брза постапка, или поблаго, запленување на цел имот и бркање во албанија или кај било, со забрана цел живот да стапни на ова место.Го примиле тука, му дале усолви за живот и да плука и да не признава знаме и химна? Кој си ти бре ало? И Заев ќе влегува со него во коалиција? Или грујо? Абе лечете се сите, не бидва држава од ова повеќе, циркузи сме.Ни заев ќе оправа, за грујо не ми се отвара уста.
    Ама реалноста е шо сме сите поделени, и нема некои шо ќе речат доста и од зајко и од гујо.Ќе те убедуваат некои излези и гласај за помалото зло.Кое помало?Нема помало, исто срање се.

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.439
    Допаѓања:
    183.436
    Има ли некој нормален политичар?? Има ли пилот во авионов?!

Кај е Заев да го осуди сељачинана села?!

Помало зло очигледно нема. Ме фаќа страв дека тешко ни се пишува со било кој од нив...хмм..

Абе како толку бомбаши самоубијци се разнесуваат и убиваат недолжни луѓе, уместо да разнесат било кој парламент?! Па да напраат хумано дело.. па да има по што да ги памтиме... Буда ме опрости.. ама ова е лудница.

На Emy867 и theowndemon им се допаѓа ова.
  18. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.623
    Допаѓања:
    14.068
  19. Aquamarine93

Aquamarine93 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2016
    Пораки:
    815
    Допаѓања:
    3.756
    Политичарите кај нас се марионети. Без разлика дали станува збор за левица или десница. Се разбира дека ниту Заев, ниту било кој од “либералната“ левица нема да излезат со осуда. Премногу долго им се улижуваат на Албанците и зависат од нивни гласови. Впрочем, да не се тие не би можеле да формираат влада, затоа и сега ќе си премолчуваат. Во нормална држава, двете најголеми партии би формирале влада и цела оваа галама би завршила. Ама кај нас, повеќето политичари се криминогени и бараат трета опција. И се разбира, додека двајца се караат, третиот добива, во случајов Албанците.

На iloveyou29 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Maro87

Maro87 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    1.357
    Допаѓања:
    5.402
    http://republika.mk/747418
    Република дознава и иселениците македонци кои се во Германија протестираат за заедничка Македонија.
    Овие се прават освен што протестираат си уживаат, си играат оро, си се забавуваат, ги заболе за Македонија, ако им е толку убаво што не се вратат овде па таму прават смеи да им се смее светот и германците...Ова е срамота.
    Ама врв ми е ова што пишале република: Македонците во Германија, како нераскинлив дел од македонскиот народ...:x

На CoCoGiiiRL и anaja1 им се допаѓа ова.