Јас од протестите,препознав една Босанка,што нон-стоп се јавува во живо по телевизииве Наводно,социјален случај,живее со синот,кој е болен,и нон-стоп се жали Можеби за тоа е тамо,да одработи
Јанкооо јане душо на фб се правда, од технички причини денес нема Јанко јади бурек, сега оди во живо даде и броеви за јавување
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=771219456379582&id=417218685112996 На тешки дроги е бифшава Маленко
Лелеле што е оваааааа чекајте оваа е славна актерка а патем и пратеничка???? Па што се чудам во дпмне се сите такви..
Cuvajni ja gospode zemjava i Isus Hristous da bidi sekad so nas...Pozz od Ostrelija. We are naj golemi patrijoti and lavu Gorgija Gjorgi ne se davaj...Nikola e new Isus na zemjafa. Sekoj den placeme i ja pejeme kimnata na makjedonija po ulicite na ostrelija da se znaj where zivejat makedoncite lavovi hrabri Da bides dozivotno ziv Gjorgija i sv Gjorgija da bidit so tebe sekogash. We are deca na sonceto i gospot e makedonac hehe. Amin makedonijo!
Македонија е задолжена 2240 евра по жител, од 2010 па наваму. Па за ваква просперитетна држава тоа не се пари, ќе му ги фрлиме во фаца на нашиве дебилни политичари кои освен да глумат фарса и онака ништо друго не знаат. PS бројкава не е статична и од ден на ден се зголемува!
Знаеш дека се е ојдено во државава кога баба седи на цименто (таа од вчера) Инаку денес не ги носат на екскурзија низ Скопјето? Пуууу беее ќе останат непрошетани денес од другите градови
Може навистина имат снемано пари (веста од вчера, дека се карале патриотскиве здруженија затоа што едни биле, а други не биле исплатени )
Оти сеа се вреЈџаме.Јас сум меѓу такви,и сум единсвената црна овца што нема црвена маица со вергина на неа.Понекогаш ми се крева притисок,понекогаш се смеам,и им викам ајде еве јас сум прва да се вратам(ова стварно го мислам,не од инат),и почнуваат приказни од типот-ама децата,знаеш на школо,како ке сменат бла бла бла,па што ке работам..Многу е лесно да се сака мајка Македонија со евра и франци во џеб
Овие кутрите на се личат освен на шмизли Па тие старите бе И гревчињата и неуспешните абортуси се за заедничка маќедонија Имајте осет со хуморов
Овие што се собираат на протестиве не се дно. Подолу од дното се, и секој ден копаат се` подлабоко. Како да ги бираат сите со сомнителен коефициент на интелигенција. Што читам, утре СЈО со нова прес конференција Зошто мислам дека по ова пак некој ќе оди на службен пат? #ЧеСиЛежите
Мене ми се најинтересни овие од твНова, што бараа да се сретнат со Хан за слобода на нивниот медиум...АЛОООООО со А1 како беше се сеќавате ли вие од твНова кои си мислите дека сте Х фактор од телевизија и дека имате којзнае колку гледаност. Епа не му го прави не некој она што несакаш утре и тебе да ти го прават.