Nova dzamija vo Tetovo (Popova Sapka). Normalno i kup djubre naokolu. Makedoncite nemaat svoja crkva vo Tetovo. Dovolno zboruva kolku sme podoleni i prodadeni. Plus Albancite ne davaat izgradba na crkva, a DPMNE si molcese da ne gi narusi odnosite so svojot teroristicki koalicionen partner.
Некој со 200 евра плата ќе преживува, а некој ќе носи гаќи од 500 евра.... И тие првите дремат на улица и ги бранат вторите. Кај живееме...
Кој ја памти Ивона во една од објавените бомби кога вика „Ќе седам годинава со 1500Евра месечно, ќе се скрпам, нема станче годинава“ (во разочарувачки тон) во разговор со Латас за некој тендер ми се чини... ц ц ц Она се крпи со 1500евра месечно... Мореееее..
Spored moja informacija nema crkva. DUI pod pritisok na lokalnite Albanci zemjisteto predvideno za crkva go pretvorija vo mini park. Plus nasive se sitni dusi. Ako ima nekoj od Tetovo tuka neka me koregira. Na sekakov mozen nacin se vrsi pritisok nasite da prodavaat i da se selat od tamu. Stara taktika.
Значи ја до сеа у џамија сум се крстела и сум палела свеќа. Аман бе какви глупости трескате и дезинформации ширите боже сачувај. Едит Три цркви има Не кажувајте нешто што не знаете не тресете од ракав.
Sto e bitno kade si se krstela so geopolitickata situacija? Realnosta e deka vo Tetovo ima se pomalku Makedonci i poveceto se naselija vo Gjorce Petrov naselbata. Tamu e polno so tetovcani. Za 20 godini nema da ima nitu eden.
Чекај да фатам добар агол за да ги сликам Прееска купив 5 пара за 200 денари на бит пазар, ама не е битна цената... Битно е да ја поддржиме Ивона Сликајте и машки гаќи...