Дојде тоа патетично време кога државата виси на конец, националното ткиво е поливано со сулфурна киселина, а пропаднатиов ни медиумски свет се фати за гаќичките на Ивона. А со него и масите со пифтија од мозок што ја десеминираат истата бљувотина од вест кај кого стигнат. Тоа е изгледа побитно од гулашот што ни се сервира. Затоа и сме дојдени до ова дереџе. 25 години не научивте што е концептот на приоритет. И некој ќе печали на таа карта.
Bivsiot pretsedatel na VMrO na cela Makedonija so shvalerkata krsese koli niz Skopje mrtov pijan, pa nikomu nisto, a ti si se fatil za ovoj totalno ne biten, pretsedatel na Kumanovsko sdsm... koj e tipov ziti se?! So e so takvite ko tebe, kako mozes da dozvolis da ti pomatat um so vakva glupost?! Dokaz deka ne treba mn trud da vlozi VMRO za da prelaze golema masa na narod, da ne recam vo lanskiot napad vo Kumanovo premn trud bese vlozen za djabe. Zosto, koga eve vidi kako vi perat mozok so glupavi informacii... Od koza me vadat vakvi komentari... pcuel be, abe jas sekoj den kolku pcujam da znaes, trudna i nervozna koga gledam vesti, do sega apsaana trebase da lezam da te prasaa tebe!
Uste malku ostana i ke se spasime od ova zlo vmro da se nadevame.Ne im ostana kredibilitet nikakov,10.000 ne mozat da soberat na protest so go organiziraat za sto iljadi
Кој е коефициентот на интелигенција на народ кој шараше и кршеше за бивши криминалци да дојдат на власт ??? Скроз разбирам кој е против Вмро, ама ако истовремено е и против Сдс. И ги почитувам. Ама, да плукаш на т.н криминалци, бранејќи поранешни криминалци !!!!!!??????? Тоа само продадена душа може. Човек без карактер.
Какви се тие гаќи од 500 еура? Со златен конец да не се порабувани?! Еликсир на младост на "јужен фронт" ли се?! #ИјасСакамГаќиОд500еура #ИјасСумИвончеТалеска
Чиста експлоатација на децата за политички цели, ми се повраќа http://kurir.mk/makedonija/vesti/de...hinata-i-igrachkite-pred-sobranieto-galerija/
На сликиве препознав дете чии родители се полујавни личности, па да речам функционери Срамови се ова и точка