Глупостиве на свињава и немаат крај. ПартиЈотот еј пазете се ве молам Фала Богу што го избркаа од работа, нека води сега емисија од дома...без пари
Абе што се замислува паторот ? Нека си даде оставка во партијата ако има бар малку осет , нека си дојде друг лидер на чело да го спаси угледот на партијата, сепак има угледни луге таму али овој им го квари угледот ! Некако му се разубави фотељата и милиончињата и не дава ниту власт ниту фотељата во партијата ! Каков срам доживеа а уште се прави јак Зошто бара повторно избори ? Па нели изборите ги призна дека се регуларни и демократски ?! Инаку за мене си губитникот иако се фалиш дека победи со двајца повеке пратеници Дај оставка и губи се од политиката ! Ке останеш запаметен како неписмениот економист кој ја уништи и ограби Р.М !
Јанко бурек,вчера имаше објавено слика багер и вика,што мислите,да влезе еден багер во собрание Тоа ми личи на предупредување.што може да се случи
Не Госпидинот Гуевски не ја пушта лесно фотељава поради тоа што знае шо го чека без таа гневна фотеља затоа кутриот се бори ги подбуцнува чистите луѓенца кој ги уништил тој самиот да го бранат да го штитад да не гниее зад решетки инаку него баш му е гаље за Македонија да беше верен на својата татковина и чесен кон своите сограѓани немаше да ја доведе Македонија до таков гнасен чин. Да е чист мирно ќе се тргне од фотељава со своите милиончиња, нема да ги става на ризик сограѓаните.
И овој идиот, и останатите, како Филип Петровски, Латас, Бетмен, Мирка итн., имаат задача само да ги буцкаат и потпалуваат масите. Со багерот можеби сака да асоцира на т.н. багер револуција во Србија, само не му текнува да повлече паралела дека тогаш беше тргнат Милошевиќ од власт. Јас лично немам против нашиов Милошевиќ да биде тргнат еднаш засекогаш, нека му биде на Јане Мислам инаку дека намерно е пратен од дома да ги држи овие потпалувачки говори за да не се поврзува со Сител 3 и да не му реагира Совет за Радиодифузија со забрана за емитување, демек на своја рака прави се.
Гледајте сега што им прави претседателот Лукашенко на ''шарените'' во Белорусија, ова треба да биде пример за сите што треба да им се прави на тие кои сакаат да ја рушат власта а не да им се остави тие влада да прават како тука. http://kurir.mk/svet/vesti-svet/pol...vniot-protest-vo-belorusija-uapseni-30-litsa/
Сериозно на ова се восхитуваш? На фашизоидна диктатура? За неупатените, Белорусија е нешто слично на Северна Кореја.
Да на тоа се восхитувам, барем не кријам и јавно кажувам кој сум и што сум. А инаку што требаше да им се направи на овие? Во Украина 2014 ги оставија и виде ли што се случи? Половина Украина тоест Донбас и Крим не се во нејзин состав веќе. Кога некој сака да руши власт не е фашистички да го запреш. Во државата се гледаат барањата на мнозинството а не на некои група анархисти.
И да те поправам што ја спореди Белорусија со Северна Кореја. Во Белорусија многу ретко кој е невработен и просечна плата е 700 евра.
E што да дебатирам понатаму со некој што подржува фашизоидна диктатура, кога имаме различен систем на вредности и став во однос на човекови права. И ти би да Грујо владее 23 години and counting. За тие што не знаат, тамошниот диктатор е на власт од 1994. Има избори на кои тој нели секогаш победува, а под цврста контрола ја има војската и беларуската верзија на КГБ со чија помош ја држи под контрола и власта и народот. Во државата не постои демократија, нема слобода на говор, нема слобода на движење надвор, многу е тешко дури и да се извади пасош, а исто така е тешко и да се добие виза за посета на Белорусија. Секој обид да се искаже поинакво мислење завршува на начин опишан на линкот погоре на кој му се восхитува Vitaly. Белорусија е еден вид хибрид на Северна Кореја и Србија во времето на Милошевиќ. Сепак за разлика од таа Србија, Белорусија барем нема националистички претензии кон соседите и не поттикнува меѓунационални и меѓуверски судири.
Прости му на чедото Божјо... Се восхитува на бурекот што го јаде латас во курир Мислам курир да го читаш и на латас да се восхитуваш, замисли колку очаен треба да си Па уште со гордост да кажуваш Инаку треба некој да го потсети грујо дека не е веќе премиер.... Вчера видов како го посетуваше реновираниот студенски дом... Кој фактор е тој да оди? Тој е претседател на партија а Емилче е премиер. Нека седи малку грујо да одмори психички... Ќе му требаат јаки живци во затвор....нека не се замара со студентите
Тоа може некој да го каже и мисли некој на кој му смета да се има ред и правда во една држава. Јас воопшто не сакам фашисти и фашизам ти го нарече тоа фашизоидно. Зарем подобро ти е да живееш во држава во која имаш секаква слобода дури и човек да убиеш да можеш да се сеташ на улица а имаш плата од едвај 200 евра? Или подобро е да се има ред а не анархија и да имаш плата над 700 евра? Србија во времето на Милошевиќ не беше добра пошто тој не ја предаде државата на нато фашистите? А сега кога прав лажго, лопов (Вучиќ) ја води е добра? хахаха. Извини но не сакам анархија, затоа според тебе сум фашист. Инаку меѓуверски и националистички претензии во Белорусија нема бидејќи неа не можат да успеат да ја исламизираат или да ја населат со лгбт популација.
A eve vo edna takva diktatura vo Makedonija koj spored tebe e soodveten da ja vodi? Gujo? Zaev? Da se simne nekoj bog od neboto i da oformi diktatura vo Mk koja bi bila pravedna i sovrsena, nemam nisto protiv. Na covek i malce vlast da mu dades ja zloubotrebuva, a sto e togas so apsolutnata vlast?
Ниту го знам Латас или талас како и да е, ниту незнам зошто да не им верувам на курир кога истиот пост го прочитав на повеќе медиуми. Од 2 милиони народ, милион и половина за политика сте експерти ама на тастатура само.
Во 1000 теми кажав дека ниту Заев ниту Груевски го подржувам, јас тука за Белорусија почнав дискусија никаде не спомнав ниту Никола ниту Зоран.
Ok vikas podobro dobra diktatura otkolku losa demokratija taka? Koj spored tebe bi trebalo da ja vodi diktaturata vo Mk za da taa bide dobra?
Не го знаел латас пази те молам Да ве запознам да не сакаш? Прашуваш Зошто да не му веруваш на курир? Пошто на памет си пишуваат глупости (под наредба на грујо) и многу гомна јадат, може затоа сите ги ругаат... Не знам. Само испран мозок може да ги чита латасовци и курирци и да им се восхтува.
"Дечки јас ни за Груо ни за Заев не сум. Неутрален сум , ама овие соросоидиве да цркнат сите. Премиере со тебе сме." Оф леле.... Убаво кажа европратеникот Грујо на чело со овците што го бранат ќе идат до крај, не му се иде во затвор. Грујо ќе си избега со мрсниците ,а овците ќе го јадат стапот наместо него. До кога ќе постои оваа црна дупка Македонска?!?!