Истиот тој пост го видов на повеќе од 10 интернет портали така да незнам што ви е проблемот и со курир и со тие латасовци.Порталов прв пат го гледам, така да појма немам што проблеми имате со курир, решавајтеси ги. Како да ви кажам дека Латас незнам кој е или што е, ете не знам ниту ме интересира. Не побарав да ме запознаваш, фала ти.
Па од каде да знам, ниту ме интересира. Кој и да дојде на власт за македонците никој и ништо не е добро а никој не пробува да стане подобар или да направи нешто подобро. Ниту самете помеѓу себе се секате ниту со соседите се сакате е како може да сте вие во право? Ако јас се скарам со 100 души значи грешката е во мене, исто и со Македонија.
Оффф мајко моја!! Абе на кој јазик да ви кажам дека навистина не знам. Дојден сум тука пред 2 години. Немам потреба од зезање навистина. За курир знам дека е медиум и првпат сега читам нивен пост, може и пред тоа случајно да сум отворил но не знам што е работата со курир и тој латас кој воопшто не знам кој е.
Ne razbiram. Ti si sega za diktatura, protiv "albanizacija" i "islamizacija", cista Mk ili ljubov edinstvo i prijatelstvo? I kako toa vikas deka ni e podobro vo diktatura a nemas predlog koj bi ja vodel? Ili bilo koj neka e samo vo diktatura bitno da se ziveee.....Mi mirisa na stokholm sindrom.
Од сегашната ситуација да речеме последниве месеци и дете од 5 год знае кој е Латас кај и да стапнеш се за тоа се зборува и баш ми е чудно и прв пат слушам возрасен човек да е толку неутрален од случувањава да не знае Латас кој е Капа ти симнувам ако навистина успеваш да не добрат вакви дискусии до тебе иако чепкаш по политички теми низ форуми (Ивона и гаќичкиве сигурно не си запознаен и со тоа а)
Па штом стварно не знаеш за кој лик станува збор, тогаш јасно ми е зошто го читаш тој сајт. АКо знаш кој раководи со него и какви се тие луѓе...ќе избегаш... Еве латас кој е... Мало видео со злобата на виделина...Има уште милиони разговори со него...уште пострашни. Тој им е најдобар другар и на Мијалков и на грујо...Мора да пишува и да кажува тие ко што ќе му речат. Плива во пари човекот, не е свесен колку станови, џипови, куќи има и нормално дека ќе биде против зајко.
Ајде да видиме Зајко Кукурајко, како гост во вестите на канал 5 што ќе јаде бубрези...гледајте бо 18.30 час.
Повеќе од една година сум на форумов, така некако, читам само тоа што ме интересира. Политика ме интересира но не оваа овде бидејќи еве не можам да разберам на моменти ниту Латас ниту Груевски ниту пак какви гаќички бре луѓе што бара тоа во политика. Многу ми е чудна ситуацијава како од марс да сум паднал. Ајде Груевски и Заев ги знам знам еве од како дојдов бо порба за власт се но некои работи навистина не ги знам, дали дека телевизија не гледам или што е работата незнам. Абе една Белорусија ја спомнав и веднаш ги вмешаа и Груевски и Заев еве една членка погоре ме прашува дали сум бил против албанизација и исламизација. Јас што пишав а тие што прашуваат...
Хахаха Добро освен пцовки не разбирам друго што се зборува ама се гледа по разговорот дека е тешка будала. Мијалков, сум слушнал за него ама овој Латас што е пратеник ли некој, службеник? А и што име ќе му беше ова хахахахаха. Инаку за постот на курир пак да кажам, тоа истото го имаше на повеќе портали, За ситуацијата во Белорусија прочитав на странски медиуми ама за да го разберете најдов на македонски и случајно овој од курир го избрав, истото беше напишано што и на другите портали.
текстот на фамозната платформа http://emagazin.mk/vesti/vest/30585...lbanskite-partii-za-pregovorite-za-nova-vlada
Латас е обичен новинар ама вмро го направи бизнисмен. Ете пред некој ден од сјо јавно го открија дека не плаќал даноци, а има 1000 фирми. Само кои лаги ги кажува на сител... Таму е уредник на вестите и цело време го величи грујо, а Заев го прави од гомно подолу. Сто пати доби казни и опомени за да престане... Па едно време малку се смири ама пак си продолжи после. Во видеото се смејат како го тепале Љубе Бошковски кога го приведувале. Ко говедо легнат бил, го клоцале, го понижувале, со фацата во земја... И сето тоа го кажуваат со смеење, иронија и пцуење... Која злоба е ова замисли само. Инаку Латас му е прекар, а се вика Драган Павловиќ. И после сите тие разговори и докази, пак има некои што слепо му веруваат и се тепаат за него.
Ti NE ZNAES sto pisuvas. A cim Latas ne znaes koj e, a za Mijalkov ete taka si slusnal, ne si dostoen da zboris za makedonskava politika (bez navreda, ne go pisuvam toa so omalovazuvacka cel, informiraj se pa ke pravime muabet)
Jas mislam deka vmro i sdsm treba da vlezat vo koalicija .. Mozebi sega ke me zatepate , ama najdobro resenie mislam deka kje bide , dokolku Zaev ja prifati ponudata na Grujo , da se otfrli platformata i nasite najgolemi partii da napravat koalicija . Ne sum partiski opredelena , i ne branam nikogo , ako mene me prasaat , nitu ednite se cvekje nitu drugite , no na ova mora da se stavi kraj . Sto se odnesuva do albancite , nie vo Tetovo znaeme kako ni e .. Imase eden tekst go citav na edna fb strana , ako go najdam kje go postiram , no jas iskreno realnata slika ja vidov vo tekstot ..
На канал5 во вестите Заев е гостин... Што им текна? П. С. Пак по стоти пат го вика грујо на дуел... Нормално нема да прифати... Изненадувачки.
Убава ти е замислата,ама мислам дека,моментално е немогуча мисија Браќата се изјасниа дека без нив, ќе нема влада
A gujo ke ja prifati ponudata na Zaev da nema vo vlada nieden osomnicen od strana na sjo. Ako e taka jas bi bila prezadovolna.
Зошто грујо досега беше во коалиција со дуи? Зошто грујо се обидуваше пак да направи влада сега годинава со дуи а не се противеше за тоа? Зошто тогаш не рече дај со сдсм да правиме. Не може да бидат само македонски партии.... Мора да има барем една албанска. Ќе направи Заев влада кај и да е... Ете слушајте на канал5 колку убаво си кажува. Нема да се зборува албански.... Туку кој како сака... Нема да се учи во школо албански и нема да има казни... Се е лага од грујо.