Палмите се исушија оти не се тушираа со Palmolive против опаѓање лисја и Palmolive за суво и оштетено стебло.
Јанко бурек,има објавено дека, утре 28-ми почнува со емисија А за вечерва уште нема објавено,дали ќе има или ќе нема...јас мислам дека ќе има од дома
Боље прецедател на собрание него министер за одбрана. Како беше таа од К-15: "Министер сум за одбрана затоа што немате министерство за напад."
Не е битно што правеле вмро, дали министри ставале албанци, пратеници, коалициони партнери, куќни пријатели... Битно е сега да се нагласи дека предлогот е да биде албанец претседател на собрание. Значи не се брукајте. Буквално истиот тип беше министер за факинг одбрана. Истиот што ни убиваше македонци, после ни беше ТАТКО НА ОДБРАНАТА ВО ЗЕМЈАВА. Зајакот му се смеел на магарето за големите уши
Денес на тиме.мк прочитав еден добар твит: ,,Не се плашат тие од Тиранската платформа туку од Шутка,,
Токму затоа не требаше "силата на промените" повторно да му даде важна функција. Глупост голема. Овие оправдувања "кога можевте вие зошто не и ние?" не вршат работа. После ќе ги пренесат и на други глупости, зашто и тие пред нив ги правеле. Истите оправдувања што ВМРОвците ги користат. Се вртиме во круг.
Тоа што не чинело треба да се спречи. Не да се повторува истото со изговор дека минатите правеле вака и вака.
Продолжува самоубиството на наскоро бившата партиja дпмне... Секоj ден се подлабоко тонат. Добро е што одлучиja да се самоукинат наместо да расчистат со криминалот во своите редови.
А менеме интересира Груевски врз кој основ е на Малта? Или кај и да е? Зашто? Баш сега со сите случувања , нели треба во собрание да е ?