Стварно Јанко го гледате? Ако се јави вмровец го остава да зборува до крај, ако е од сдсм го исклучува одма... 20 години прави така... И вие пак го гледате и му го кревате рејтингот. Прво како не ве нервира не знам. Говедо потплатено да јаде бурек. Второ воопшто не е интересен. Трето, има 1000 други програми.
Не се правдам,ама никогаш не сум видела цела емисија. Сакам само од време на време,да видам некоја глупост
Само дрско , требаше овака многу порано а не сега ама ајде... скоро 6 месеци ќе пројдат а немаме влада сеуште. http://www.brif.mk/zaev-mnozinstvot...ga-sala-na-skalite-na-ova-sobranie-ako-treba/ И сега прашање е , ќе влагаат ли насилно во собрание овие 2-3 илјади "народ" ако даде команда Грујо.
Во живо може да го следите циркузот во собрание. Сите станати и се пцујат , да видиме која страна има подобри пцовки. А трајко не пушта столица
Овие пратениците од вмро треба да се носат во лудница со ред. Или да се стрелаат тука без око да им трепне... Психопати болни... И тие надвор и тие внатре болноумни се сите. Ја блокираа цела држава. Малоумни.
Клавет дрога во пијачките во Собрание. Испукајте си пуканки, и пуштете на најгласно Собраниево. Бар сеир и cringe emotion X-factor СОБРАНИЕ ЕДИШН
http://a1on.mk/archives/732887 Парламентарното мнозинство го избра Талат Џафери за претседател Колку е вистина кој знае.... Ама ајде да видиме тие шо го турија за министер за одбрана шо ќе лаат
Има журка во собрание, ајде да одиме !! Абе што се случува !? - Па кога нешто се дешава и сите дознаат или дпмНЕ губи или добива. Ама у ситуацијава ептен губи Така да само опуштено, се ќе биде во ред За момент видов дека тврдокорните се упатија да влезат у собрание .. хаха копуци not so fast Единствено рајата може да се пофали на интернет дека стапнале во или блиску до портите на собранието
За пуста власт, ебаа и мајката на државата, И ТИЕ И ТИЕ. Уништија го народот, криминалци едни. А овој шиптаро нека си зборе шиптарски у неговата држава.
Oвa зa вaс е цивилизирaнo? Сериoзнo се рaдувaте декa Тaлaт Џaфери е/ ќе е претседaтел? Пред дa скoкнете. Не ме интересирa вмрo, туку дaли држaвaтa јa дaдoвме нa ѓaвoлoт. Гoлемoтo oдaмнa се деси. Сегa ќе сркaме штo дрoбевме. Не 2 месеци, не 10 гoдини, туку 20 гoдини.
^ Муабетот за Талат е, реални да бидеме тие шо го турија Талат? Министер за одбрана а сите знаеме што и како и кај беше 2001 Талат... Тоа е муабетот, нека не лижат кај што плукаат, а ние вака и така сме си за жалење тоа одамна се знае.Ништо од ова не е за радување.... Тоа е трагедијата. Паника да те фати , гледам на вести влагаат урлаат ту бре, се надевам дека нема да има жртви од ниедна страна, и да не ескалираат работите до таму скраја да е
Па што ако е албанец претседател? Што ќе прави тој? Истиот човек беше министер за одбрана и што дека беше? Ние обичните луѓе нешто сетиме на своја кожа? Не... Епа така и сега. Конечно се формира влада Ај може ќе пркнеме малку. Најбитно е дека грујо оди в зандана
Толку многу Албанци биле на толку многу челни позиции изминативе години, а сега ова што се случува е чудно... Оти? Двојни аршини ли се или што? Мене инаку ништо не ми се допаѓа во државава одамна... Толку циркузи видовме овие неколку месеци што ми се одмили и тоа малку што ми беше мило овде.