Највероватно е Села, не знам не гледам од крвта на лицето и лошата снимка. Приметив дека го постираат на фб во живо. Тоа што не се свесни овие дебили што тепаат , е дека доволно е еден погрешен намерно или ненамерно линчување на некој пратеник и да почне тој процес на одмазди , немири и линчувања... Ама како да им објасниш на дебилине за последиците кои ќе настанат од ова. Они ќе го јадат дебело , нема тој што им наредил така да прават.
Села. Да ми прости Господ ама заслужено му е. Ќе ми пееш албанска химна, врати се во планини таму пеј.
Немам коментари за ситуацијава... Гледам и срце ми се стега за сите пратеници и новинари. Се прашувам само зошто добија аплауз органгутаните со фантомки? За добро завршената работа ли?!
Какви се коментари читам по социјалниве мрежи Кај ке му оди душата бе на сите овие што посакуваат смрт на луѓево? Знаат ли дека така ништо не се решава
Па затоа реков да ми прости Господ. Се напна човеков со тоа албанската платформа и тој и Ахмети. Па ај па ... немаш мир.
Мене она што највеќе ме провоцира е она што нема толку народ собран за да не можат специјалци да ги дочуваат. Прашањето ми е.. има ли полиција во земјава, ако има каде е и што праи?
Добро која им е целта? Да убијат некој? Абе нека ги заобиколат и со ред нека ги тепаат неандреталци ... Господе Боже можно е толку глупи да се. Буквално седам слушам вести и се нервирам, а ретко се нервирам за било што. Вака крвнични да претепаш човек е нецивилизирано, па после Македонски синови ќе се викаат. Абе срам ми е да кажам дека парче земја и воздух со такви делам.
Гледaте ли кaкo се дувaaт рaбoтите. Oгнен- Селa се бoри зa живoт. Телмa- Селa вo тел.рaзгoвoр пoтврди декa е пoвреден и се нaoѓa вo сoбрaниетo.
Вмро беше притиснат од еу и нато. И глаасањето по бедентер е наметнато од надвор. Јас сум за една изборна единица и крај. А ова што Зајко крвавиот, дај Боже до утре починатиот, е државен удар и гледање само свои интереси, за да не заврши зад решетки. Не бев за вмро никогаш, ама денес после гомнава од сдсш, а бидејки немам др опција ке гласам за нив.
Не знам за другите, ама села заслужи и многу поќе од ова. Говедо изиграваше со изјавите, сеа нека си го крка.
Огнен кажа да не се верува во порталите и во се што ќе се прочита и дека информацијата за Села дека се бори за живот е неофицијална и тој не знае ништо повеќе околу тоа.
Еве го одговорот каде се. И тие да дојдат треба да добијат наредба .. Е сега зошто не добиваат знаеме нели
Мене сево ова ми личи на добро изрежирана театарска престава. Претходно преставата беше најавена од режисерот, а сега следува нејзина изведба. Трагично е што режисерот може не е ни во земјава, ама управува со преставата, а овие марионетиве прават како ќе им се нареди. Празноглави!
Одлично. Дај Боже. Исто што како за време на секоја акција до 2014 не знаев дали дечкото ке ми го убијат, па 2015 дали вдовица ке останам, а денес дали керками сирак ке ми остане. Спремив смоки и соленки. Пошто пуканки неам.
Ај разбирам да не ги сакате ради партија, ради кажани зборови. Ама поскувате смрт бе луѓе, дал сте при здрав памет???? Ова е ненормално, договорено во 5 за 12!! Прости им Господе не знаат што прават!
Ми се смачи од оваа криза веќе аман . Шта речи , а не заплакати . И за едните и за другите и за третите . Не мораше да дојде до крвопролевање . Луѓе сме и ние и тие . Да беше културата на едно повисоко ниво , можеби ќе можеа да се разберат човечки ...
Ова е циркуз од сите страни: 1.Јасно се гледа дека наместена е работава да влезат, ни полиција ни бутур, синки Собраниево к*р ми е двор ми е. 2.Кај се Хорхе и Гвујо, нели патриоти беа? 3.Се гледа уште сега дека СДСМ не се ништо подобри од ДПМНЕ, едниве министер за одбрана другиве да не останат покуси претседател на Собрание, ДУИ 10 години во брак со ДПМНЕ а овие плукаат по нив, а во коалиција сега со ДУИ, ни една бомба не објавија за нив, ниту пак СЈО покрена случај за било кој од нив, за Смилковско божем бомба имаа, што не ја објават сега кога е правиот тајминг за тоа, епа чекајте малце другари како вака? 4.Нит ќе оди Гвујо, нит било кој во затвор, како што не отидоа Бране, Фрчко и компанија на времето, еве ги живи здрави, влакно не им фали компромис може за некоја ситна риба. Заклучок: Политика е курва, си имаат сценарио смислено и двете партии, да видиме само што ќе падне на наш грб.