Највише што поштувам кај Заев моментално, е што не го повика членството како жив зид да го брани од хулиганите потикнати од дпмне. Тоа е разликата меѓу него и паторот кој увек се крие зад недужен народ. Па без срам и перде уште и паламуди од Виена со фб статуси. И така денес некој модар, некој тепан, некој со конци, ама некој 20 години затвор или доживотен затвор. Само не ми е јасно дали тие што насилно влегоа во Собрание се свесни каква е инкриминацијата на тоа кривично дело и колку е казната затвор. Бетмечо дали го прочитал кривичниот законик?
Груевски не нa фб туку дa излезе и дa гo смири нaрoдoт. И...смешни сте декa немa aлбaнскa плaтфoрмa. Пa Бујaр Oсмaни лaже ли? Акo дa, зoштo? @BoaVista. Ќе бидaт кaзнети истo кoлку oние кoи нaпрaвијa упaд и демoлирaње нa кaнцелaријaтa нa претседaтелoт
sanjaeva има нешто работа у Виена, ке се врати ке ги смири страстите, он би и сега да се врати ама веројатно нема авиони навечер за Ск.
А вие сериозно мислите дека само на грујо е ова сценарио?Да претпоставиме доаѓа до пукање, ратни профитери се и двете страни, доаѓа до трансфер на власта, сите обвиненија се заташкуваат или евентуално хорхе аболицира и пак јово на ново
Пред 1 минута во маалската фурна кај мене: - Што бе, кај си излегол, не гледаш телевизија? - Не бе, што има? - Абе Заев во собрание наредил да се пука во народот, ќерка ми ми се јави од таму ни потврди...и народот го истепал заради тоа... Уште не можам да сфатам на што дрога се...
И тоа . Сакам да кажам дека има луѓе кои од деца сонувале да станат војници и полицајци . Тоа што морале да влезат во партија па да ги примат на работно место , не значи дека не ја сакаат професијата .
https://www.facebook.com/RSEMK/vide..._type=2&app_id=2392950137&live_video_guests=0 Јас сум крајно потресена, само се молам да се смири ситуацијава затоа што не е на арно ова. Господе не им простувај знаат што права и те како
http://sitel.com.mk/karakamisheva-k...intoniranjeto-na-albanskata-himna-vo-sobranie А за ова што ќе кажете?
Слепи при очи, глуви при уши... До кое дереџе не донесоа политичариве, очи да си вадиме едни со други, тие раце ќе си тријат. Црна Македонијо!