Ова ли е нормално бе ? Ова ли? Кај им е најголемиот патриот? Каде???????????/// На фејсбук? Така се брани држацва бе ? И ја мислам дека е Шекеринска.
И мене ми личи на Шеќеринска, само не е наведено која е. Пишува дека постар маж нападнал пратеничка...
Рада ....абе прост народ некој ќе кради некој за некого ке се тепа нека дојди Грујо да се тепа ко толку ја сака Македонија !!!
Ете доказ колку се сељаци и прости сите вмровци. Кој заслужува вакво нешто? Кој заслужува вака да го тепаат? Нека се сторат сите до еден малоумни. Бомба нека им фрлат на сите простаци... Опасни се за живот овие. Еве грујо што направи. Еве ви го грујо, овци прости!
Ќе си ја окрка дедово за Шеќеринска. Ама најтрегично е што не се едуцирани и незнаат дека за постапкиве дебело се одговара. Криви се, не викам не, ама најкрив е оној што свесно ги команди од страна.
Арнo упaднaле, сaмo без бирaње, ни вмрo ни сдсм, тепaње се пo ред. Цивилизaциски oднoс кoн тaкви пoлитичaри веќе не требa. Без бригa зa циркусoт. Селo гoри бaбa се секирa зa фризурaтa пред нaрoд.
Не сум ни за едните ни за другите. Кои и да беа ќе го имав истото мислење, дека ова е понашање на неандарталци. Се плашам искрено.
Ниту малку не е за „хахахахахаха“-коментар ова. Идиотот кренал рака на жена. НА ЖЕНА ЕЈЈЈ, ЖЕ-НА! И ти си жена. Шо убаво, некој вака за тебе да рече - хахахахаха, ја скуба старкана види. Некои коментари ви се...дно дна. Која било да беше на нејзино место немаше да биде за „хахаха“ хихирихање. Срамота.
Кој државен удар,ова им е сценарио.Сега Хорхе вонредна состојба ќе прогласи,ќе распушти собрание и нови избори ќе распише. Ќе сменат ли изборите нешто?Не верувам...,ама во чудеснава земја се е можно. На кое дереџе дојдовме,се за спас на сопствената кожа. Во 22 ч.Хорхе ќе се обрати на нацијата.