Актуелни политички настани

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Ariel, 3 август 2010.

1. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2015
    Пораки:
    990
    Допаѓања:
    3.068
    А да ја предадеш Македонија не ти е подабетер од насилството спрема политичарите ?

На Rama, samovila.red. и Bitter-Sweet им се допаѓа ова.
  2. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.148
    Допаѓања:
    137.213
    А како тоа толпата знаеше у кој момент што се правело во собрание па веднаш по прогласувањето шо упаднаа? Не гледаа ваљда на видео бим додека протестираа? :?:
    #прашањакоимемачат

На Giovanna, blackwave, biGirl и 17 други им се допаѓа ова.
  3. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.725
    Допаѓања:
    40.109
    Овие овде што им е жал за политичарите, истите напишаа за тепачите :Дај боже и нивните деца вака да ги тепаат.
    Ноу комент.
    И пак ќе пишам не ми е жал за политичарите, исто како што на нив не им е жал за мене. Сите заслужуваат да се најдат во кожата на обичниот народ барем еден ден, да осетат како е едвај да го преживуваш денот, да гледаш како неписмени со врски седат во фотељи и земаат јака плата, а ти работи у конфекција или продавница за 11-12.000
    Не ви е жал за народот, за сите што загинаа и чии животи беа уништени од политичарите. Немојте да бидете лицемерни и контрадикторни.

На Tinushka, christinnn, realGirl и 9 други им се допаѓа ова.
  4. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    8.031
    Допаѓања:
    48.361
    Ништо нека не те мачи вчера Заев кажа дека ќе го изберат Џафери

На Rama, joy1, H.VAGA и 2 други им се допаѓа ова.
  5. edenandrej

edenandrej Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2017
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    932
    Ве читам и едните и другите и се прашувам дали навистина се наивни или се правите :) Двете партии си се тестираат, си играат шах а вие се палите. И ова денес беше тест прво од СДС па после од ВМРО кои пратија блага порака на што се спремни ако ги заобиколат. Ситуацијава нема да се разреши наскоро и затоа подобро е да се олабавиме и фокусираме на попродуктивни работи во животот. Со истите луѓе, истите тези исто се не може нешто да се промени и да се најде разрешница.

На realGirl, galapce, Цвет88 и 2 други им се допаѓа ова.
  6. ушко

ушко Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2016
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    2.277
    Нападот беше планиран и со сценарио...полиција немаше...
    Ако ова вечерва беше патриотизам се надевам утре комета ќе ја удри државава...
    Кој од кој повалкан во оваа држава...сите

На coco mademoisele, biGirl, Rama и 3 други им се допаѓа ова.
  7. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Ако ја фатеа за коса Бонева, ќе се вознемиревте исто како за Шеќеринска?
    Мене да ми се дома (во улога на мајка, сестра, тетка) и двете би ги искубала.

Постапката на напаѓачот ја осудувам.

Ееејјј па не сме 16-ти век. Не зезај.

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.148
    Допаѓања:
    137.213
    и точно време кажа? :?:

На galapce и Rama им се допаѓа ова.
  9. allaround

allaround Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    744
    Допаѓања:
    1.583
    Затоа што ужива додека тепа жена и човек пред се и вели ЗА МАКЕДОНИЈА. Е затоа се бунам. Не фала за такви не сакам да ми ја бранат државата.

Јас ќе се вознемирев.

На kim.k, Someonespecial, Nausicaa и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Стварно, ама стварно не ве разбирам некои од вас... Толку ли бе ви е невозможно за сфаќање дека човек не треба да е политички определен, да е обземен од некаква пропаганда, да има ќар од партија, да е фан на некој од политичариве - за да му е вознемирувачко хулиганството денес?!
    Како може да ви е смешно, да се согласувате со ова, да ги браните на било каков начин? Одбивам да прифатам дека постојат луѓе со вакви сфаќања, страшно дегутантно е...
    Не ми значат апсолутно ништо ни Заев, ни Шеќеринска, ни било кој друг. Било кој ЧОВЕК да е на нивно место, без разлика колку украл и од која партија е - видеата се одраз на неандерталство, агресија, дивјаштво. Посебно се чудам (да не употребам погруб збор) за смешкиве на женски форум на сцена во која силеџија влече жена за коса... Се читате ли што пишувате се прашувам?
    За војна како решение, за брутално тепање луѓе како решение се збори, да сме им отишле сите лом да сме ги направеле... Добро бе луѓе, кој век сме, потсетете се?

Во навреда го претворија зборот патриот... Од овие и сите што ги сметаат нив за патриоти, тешка навреда и би било и тебе да ти го упатат тој епитет.

Последна измена: 28 април 2017
    На AmorFati, anel, Giovanna и 20 други им се допаѓа ова.
  11. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.725
    Допаѓања:
    40.109
    ^Далеку се тие од бранители на држава.

На biGirl, Rama, Anaxandra и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Душица Мрѓа од ТВ 24 кажа дека Зијадин Села пред нејзини очи го тепале крвнички и брутално, со шипки го мавале, го легнале на земја и го ударале, главата му ја дупнале. Искрено мислев дека не е толку озбилно, па затоа и напишав дека го оправдувам овој напад, ама сепак мислам дека ова е претерано, колку и да не го сакам/е.

На iloveyou29, Rama, Zlatna12345 и 4 други им се допаѓа ова.
  13. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Untitled.png

Ретардирани фаци вакви работи ќе пишуваат. Која мајка родила вакво створење. Ми се згади еј. Кај ретардиран си ја оправдува неписменоста.

На anaja1, Sesil и Jason123 им се допаѓа ова.
  14. allaround

allaround Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    744
    Допаѓања:
    1.583
    Јас од сликие што ги видов како го тегнат по земја се згрозив. Нехуманост, нечовечност. Како ќе спијат тие вечерва луѓе не знам. И најголемиот душман да ми е, тоа не би можела да му го направам, живо суштество е.

На iloveyou29, P.S.love, Someonespecial и 6 други им се допаѓа ова.
  15. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    8.031
    Допаѓања:
    48.361
    Хаха не знам тоа, Бермен кажа дека ќе влезат во собрание доколку се случи тоа што денес се случи, се беше исценирано според мене, никаде полиција, амбуланта и полицајци дојдоа после час и половина, може и повеќе, Груески на шницла во Виена :)

На biGirl, Rama, sanjaeva и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2015
    Пораки:
    990
    Допаѓања:
    3.068
    Ко ке му се стемни на народов ке се невиди и жена и маж .

На Rama, samovila.red., alisijad и 2 други им се допаѓа ова.
  17. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.563
    Вината е мала цена која мора да се плати за Среката.
    Така ке спијат

На samovila.red., LUCI 99, alisijad и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. ушко

ушко Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2016
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    2.277
    Не е убаво да се меша вера религија ама вечерва немаше ништо христијанско!зарем на тоа не учи верата?пред 10 дена сите беа верници во срце..сега.....

На Rama, Luna91 и elimkd им се допаѓа ова.
  19. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Јас не сум вознемирен од тоа што кубеле коси и фрлале столици кон сдсм

Јас сум вознемирен што имаме шупачка партиска полиција која им дозволила тоа да го прават и тоа што им требаше саат време за да донесат борбени коли и да почнат со евакуација , на студенските протести имаше кордони , на оние што протестираа за заштита на кучињата имаше полиција пред канцеларија на коце опремена за тепање, ама тука си ги пуштија лагано

И еве , како после да не ги пцуеш , а детено со капчето во црна маица одма го препознав бидејќи таа шупачка фаца не тешко да не ја препознаеш , младичот е моја генерација (сигурно и брат му е во близина)и е партиски вработен судство, си го лади по цели денови и зима платичка, па сеа ти види зашто е тука

И нека не ве провоцираат овие коментари на вмровчињата по фб и социјални мрежи , демек оправдано ова она, сами си ја знаат маката , не мора ни да ги пцуеш ни да им посакуваш лошо , веќе им е лошо треба да живеат и да се борат за партијата наредни месец дена.

На anel, referentka, Annath и 14 други им се допаѓа ова.
  20. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.632
    Допаѓања:
    13.333
    @forumce мислам дека нормално е да не се посакува тепање, убиство, С М Р Т на човек без разлика дали тој човек е политичар, дали е свештеник, дали е професор, дали е албанец, дали е шпанец или што год да е!
    И уште поиритантно е што пензионериве скокаат како млади мајмуни, а у автобус ќе ти мрси муда зашо не си му станал. Да седнел тој.. Морее сите у една дупка и само шок бомби да им фрлаат, да се штрецаат на секоја минута.

На Rama, Someonespecial, Anaxandra и 1 друга личност им се допаѓа ова.