Јас на А1 на вестите сега гледав На Сител не верувам ни дека ќе прикажат. ЕДИТ- Гледајте Бумбар, ја има темата за детето.
Колку била грозоморна и стравична глетката... Никој не го забележувал убиеното момче, го седнале на клупа со главата покриена со црна ќеса. Прославата продолжила. Оваа морничава слика ќе остане врежана во нашата свест, без оглед дали очевидците ќе одбијат да сведочат ублашени за сопствената безбедност...
Во врска со протестите јас мислам дека е сосема во ред, може немаше луѓе во огромен број ама имаше сосема доволно за да се сврти внимание кон овој случај. Мислам дека благодарејки на ваквиот протест (иако мал) излезе случајот на виделина, зашто во неделата очајно го прекриваа со секакви глупости и во понеделникот кога видоа дека нема каде тогаш мвр излезе со вистината (делумно) Еве уште неколку според мене лажги со опашки и мижи асан да ти баам
ОМГ се јавува некој си Мите од Струмица и вика крив е СДСМ за смртта на детето, зошто сите полицајци од СДСМ се лоши и никакви. Полицаесот сигурно бил СДСМОВЕЦ. Некој со право рекол - Само вселената и човековата глупост се бесконечни.
Убаво рече една форумџика,Бранко пак ќе биде крив. Не ми се верува што се слушам и што се се случува кај нас.
Ма нит се слепи нит се глуви, само помило им е работното местенце кое благодарение на членска книшка им го дала владата, од животот на едно 22 годишно момче. Жално, ама вистинито!
а зашто ја замаглуваат фацата на убиецот? нели е подобро сите да го видиме за да се пазиме од него у случај да испадне надвор по грешка како што обично бива! Денес поминав покрај судот кога го носеа ама од толкава маса на народ не го видов, па лууѓето од судската полиција не сакаа да излезат да го видат и адвокатите почнаа да ги закачаат што не одат да го видат својот колега, а тие: не тој нас не ни е колега што имаме ние со нив, а да им мрднеш ќе те упукаат.
Овие ако се салам па те. Не бе, не ми се верува, ај прочитајте па кажете јас нешто грешка да не читам....Не е можно, озбилно Оваа Елена што го пишувала ова гарант е со психички проблеми и ко мала не ја играле децата у маало извор: сител целата вест: Спојлер http://www.sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/pogreban-ubieniot-martin-neshkovski Инаку го знам лично убиецов.
http://www.sitel.com.mk/dnevnik/makedon ... zen-sudija еве го убиецот!!! мајка му на мартин едит- пак јадарт го*на овие на сител!!!! пак вмро сдсм тој симпатизер затоа го истепале!!!! божееееееееее!!!
грујо кој глупости ги лупа на сител вика 24 години имало детево? изразувам сочувство, толку долго го чувале и го гледале????????? втф??? и одма а1 и пајажина детево е вмровец, како што му пренела министерката, лицето не било на должност, а бил Tигар! судот ќе си до расветлел случајот, ама сакал да го изрази своето гадење према A1 шпиц време, кои му се политички противници дека не извлекле поука од изборите, со клевети и алги покажуваат дека идат со истото темпо 10 секунди за детево, 10 мин за A1
Ќе му дадат сега притвор од месец-два и после кога ќе се смири јавноста, никому ништо.Ќе си шета на слобода.Не за друго, којзнае што следно не чека, па сакале-неќеле ќе заборавиме на ова.
Латас или нека води вести или нека си направи емисија ко на Јанко и нека збори што сака.Ова што го гледам се се освен вести.Простак!Ако толку е опседнат и само едно нешто сака да збори,ете нека си направи емисија и нека дроби. А Грујо...се фати за сдсм и пајажина,почна да осудува,да се вади правејќи го истото од поентата која сакаше да ја каже. Мизерија.
Дури Бранко беше на власт нигде го немаше,после одма кога заврши со претаедателството одма се појави на сите можни медиуми...Исто важи и за овие другиве...Секој на секога очите ќе си ги ископа...А што е најтрагично невини гинат....Зарем не е жално бе? Некој да плаќа за нечија желба за моќ и амбиции? А нам нз што не чуди кога одамна имало и ќе има вакви гадотии, особено кога се работи за моќ. Што можеме ние толку мали наспроти она што се очекува од нас? Нз до кога ќе јадеме се што ќе ни надробат та едните , та другите....