@V.odolija za decata na socijalcite i stecajcite tvorevini na BC i te kako e dobredojdena participacija od 100evra ti sto narekuvas mizerija. A za toa deka so vrski zavrsuvale fakultet sto e poeftineta participacijata pa i vo vreme na BC koga bese 1500-2400marki zavrsuva so vrski i sega se direktori na tie sto tek sega so vrski zavrsile fax. vo vremeto na vmro. Se si e isto vo toj odnos prednosta e sto so poeftini particinacii i tie sto nemaat mnpgu mozat da si priustat diploma pa moze pat po noga vo stranstvo ke ja unovcuvaat zosto bez diploma tesko te prima stranstvo osvena ako ne si zanaetlija od stranska deficitarna struka.
кој ние?мора да имаме министри албаници.во спротивно уште ќе се води војна и ке гине невин народ. ова што направи заев.им даде апсолутона слобода, право.да беше во друга држава ќе го протераа затоа што е предавник.
2 години беа сечени лепени монтирани од негова уста..вечерва сам потврди за автентичноста на бомбите....грев...
Не кажувам јас заев колку е подобар..и не зборувам за пари тоа знаеме кој колку има...туку лошите бомби...
Кои црни пари заев ги однесол се во државата е во рацете на груевски секој тенедер е даен на лица блиски до дпмне
Вие од Вмро не се радувавте ко победи Трамп? Се надевавте од поддршка од Америка не ја добивте. Се надевавте на коалиција со Дуи и тие ви ги удрија клоците. Први ја направивте Хилари предавник и ја споредивтесо сдсм. Кевој бевте за Трамп оти сега ваков муабет?
кој се надева на амерка?америка сама секаде има замешано прсти.каква е ситуацијата во украина?каква е ситацијата во сирија?кој е виновен?
Што ќе лапне од грујо поголем лапач нема ама затоа се борите вие за пак да можи да управува со судбината на овај народ и да го краде
Мизерија ми е целото општество со квантитет а без квалитет од дипломирани граѓани, а не 100те евра кои им се добредојдени на сиромашните за да запишат факултет.Е па сега запишуваат секакви.Да е држава на место ќе има приемни на кои најдобрите ќе се покажат и истакнат , а всушност така и беше пред владава , па така дали богати или сиромашни на факултет ќе се најдеа тие што заслужуваат.
Колку тендери во Струмица ги даде Заев на негови луѓе и колку негови роднини работат на државни места и приватни негови фирми , а обичните луѓе немаат за леб . ?
Фирмите на заев се одбегнувани од оваја поранешна власт на грујо и не го добиваат заслуженото. А за народ што нема за леб во друга прилика
Грешка си,УСА стои зад албанците, албанската мафија е донатор на многу конгресмени кои се нивни лобисти и они наредија овој пат да коалицираат со ез-де-ез инаку албанците по проверена шема ќе коалицираа со вмро. Откако одекнаа бомбите УСА притисна Гвујо да си оди со негова крими-фамилија ама му се заарни власта и затоа е вака. Да заминеше тогаш,да се реорганизирше ВМРО со искрените патриоти на власт не ќе можеа да писнат шипциве,ама тоа е. Послатка е власта од се друго. И за Гвујо и за Зајки истово важи,затоа по незнам ти кој пат ќе пишам нит едниов нит другиов не чинат.
Ние не ја заобиколуваме вистината и сами видовте дека заев преку бомбите ја откри вистината и вашите нечесни игри
Навистина? Ај не ме тегни за јазик. За упис во средно најслаб ученик беше и си спреми виски без ќеса јавно го однесе во сала на наставници кадешто се прегледуваше и погоди што одма повиско на списокот со резултати.Така да ретко кој заслужил го добил тоа што му следело.
Прво тоа не е веродостоен материјал кои му го набавиле пријателите пд страна т.е Сорос. Второ ако више играме ао отворени карти , зошто не ги објави и неговите "пријатни разговори"