Да се застрамат сите што ја спомнуваат 2001. Со каков образ зборувате за млади деца (мртви со полов орган в уста) ЗАСТРАМЕТЕСЕ ! Единствено што можете да зборувате за тие храбри ветерани , уствари не ни можете..не е никој овде достоен ниту кометентен да ги коментира освен да му одава почит. Страмота! (Кој беше тогаш на власт? Албанците не се луѓе од крв и месо па Слободан да изиграва хитлер нормално ќе бегаат, Нато и Еу ги хранеше и помагаше, Црвенковски преку Грција им даваше нафта на србите, после рамковниот договор што тотално го оправдувам, зошто да нема албанец професор, доктор, а во USA црнец за претседател? Кој век сме?) Уште еднаш да се застрами тој што ги коментира младите деца кои починаа во 2001 без разлика дали македонци или албанци. Мавате и провоцирате на најболната тема без никаков обрав.
Сите сме луѓе тоа што некој, некогаш за сопствени интереси не декларирал како различни мене совршено не ме интересира. Јас само знам дека сите исто се раѓаме и умираме друго ништо.
Не те прашав дали сите сме луѓе, туку за чии интереси се залагаш, и уште едно прашање кое гласи: Дали ти воопшто припаѓаш кон некој народ?
На човечкиот народ кој очигледно е во изумирање. Ти слободно живеј во тој филм на чиста раса (кој го нема во ниту една држава) , сонот на Хитлер па видовме до кај стигна.
Ајде Сашко кога веќе толку инсистираш, кажи ти, одобруваш убиства или насилства ако жртвите се Албанци?
На човечкиот народ кој очигледно е во изумирање. Ти слободно живеј во тој филм на чиста раса (кој го нема во ниту една држава) , сонот на Хитлер па видовме до кај стигна.
Убиства одобрувам само во случај ако сме во војна со Албанците, бидејќи тогаш се е дозволено, во друг случај не одобрувам, а насилства и одобрувам и не одобрувам, заависи за какво насилство се работи. Завчера кога беше нападнат Зијадин Села прво напишав дека го оправдувам нападот бидејќи мислев дека не е толку сериозен, ама потоа кога прочитав дека е крвнички и брутално тепан со шипки, напишав дека е претерано и дека не е во ред тој напад, без оглед на тоа колку не го сакам/е тој човек.
Се уверив дека припаѓаш на предавничкиот народ, немора да повторуваш, и јас никаде не спомнав раса, спомнав народ, тоа се два различни поими. Под раса се подразбира: бела, жолта и црна, а под народ: македонски, албански, турски и тн.
македонија е екстра досадна земја ...ако некој мисли дека дешавкиве у политика праат нешо поинтересно да биде итно им треба добра кафанска певачица и кило кокаином
Сашко сам на себе си контрадикторен оправдуваш ама не толку многу, па потоа битно било кој народ си дај човече убедисе еднаш самиот себе. Доволно објаснав не верувам во народи , раси, религија ништо што е генерализирано и напишано од човечка рака. Ти слободно живеј во сонот на Хител дека ке има чист народ во 21 век ( не зборам само за мк ) има и такви....bye bye
Воопшто не сум контрадикторен, обаснив убаво, ама за таквите како тебе кои не сфаќаат дополнително ќе објаснам. Значи оправдувам напади врз Албанци ако се работи за ударање на некој шамар, па и бокс/ови, ама не оправдувам крвничко и брутално тепање со шипки како што беше тепањето врз Зијадин Села. Твоја работа е во што ќе веруваш, ама фактите и реалноста се дека постојат и раси, и народи и религии, и уште многу други работи за кои ти сигурно не веруваш. И не живеам јас во никаков сон на Хител, т.е. Хитлер, дека ќе има чист народ во 21-ви век, јас живеам во реалноста, а реалноста е дека во 21-ви век постои македонски народ, кој е дел од јужнословенската и словенската група на народи.
Аууу. Ќе ти кажат Албанците сонот на Хител или сонот на Ал Багдади кога ќе им допоклоните се на тацна дали ќе нема чист народ во 21 век. Сонот на Хител е остварлив во секоја муслиманска држава, помалце или повеќе, нема таму атеиста сум, егалитариста, ку*ци палци, али кој на вас мултикулти „Американци“ да ви ги отвори очите. Немој да ме цитираш имам попаметна работа, по33.
Ајјј срцката па хардкор си дал ник хахахаха !! Сонот на Хитлер не е нигде остварлив во 21 век освен за тие што живеат во него. Муслиманска држава никогаш не е изводлива зашто од една страна им даваат оружје, од друга ги убиваат. 21 век! Впрочем неможеш да одиш кај некој дома и да речеш ова е мое..затоа и е темата толку актуелна, затоа биле и сите војни. Ваљда разбираш сега зошто не сум националист, религиозна и те цитирам курци палци. & Даа мултикулти американци зошто да не Хардкор хахаха !!
Душичe неинформирано. Знаеш ли дека во светот има над 50 муслимански држави хахахаха неизводливо. Али ти немаш отворено карта на светот и три пати си паднала година ради географија. Фино ти реков дека имам попаметна работа од дебата со тебе.
Џабе везеш,она ти пише за Хитлер,а заборавила или не знае дека пред неги имало некој си Јуда-предавникот и цела сурија предавници после него уништуваат се што со векови го граделе нашите предци. Во гроб се превртуваат народните херои од Крушевската република,1903 год. а замисли и албанци и власи тогаш се бореле заедно,а сега 2017 114години понатаму Јудејциве не знаат што е народ,раса и бранење на ДРЖАВНИ ИНТЕРЕСИ. Кој знае може им чини федерализација,па распад на Р.М.Па и така кога сами не си ја цениме државава поарно нит да ја имаме нит да не има нит да не биде како МАКЕДОНСКИ НАРОД.ЕХ нашата чудна Маусдонија..Не знам дал да плачам или да се смеам.....