Епа глеј посетувањето на форумов за некој е релаксација забава а можда и едукација а тебе ако ти е губење време напушти слободно.Можда не е мое да ти кажам ама и ти се изнапишува без врска работи во рок од 15 минути.
Ти си прва против насилството, ама кога би го сретнала добро би го натепала. Од твоите постови заклучивме дека бркаш професорки од работа само затоа што не ти се допаѓал нејзиниот лајк на ФБ, пеглаш луѓе што не се сложуваат со тебе, али важно high mora ground на форум. Не дај боже ти утре да се доцепаш на власт. Ќе ликвидираш пола држава
Јас навистина незнам со какви зборови да ти кажам дека ако сум подржувал тепање на еден криминалец дека не подржувам тепање општо, толку, нема да ти одговарам повеќе, досадно ми е.
Па јас те прашав кои криминали ги направила и ти дадов примери на криминалци кои не се натепани, да идеш да ги натепаш.
http://skopjeinfo.mk/alabanec-od-sk...-himnata-na-albanija-jas-zaminav-od-drzhavava http://skopjeinfo.mk/goran-od-skopj...necot-ti-odi-jas-ostanuva-tuka-i-kje-se-boram Се е кажано!
Не се работи за лајк на фб туку за јавно изнесен став на професорка која треба да ги учи децата на морал и на правилно однесување кога и таа самата не го поседува. Да би ја сретнала петицијата и јас ќе потпишам зошто ако професор јавно поддржи насилство и хулиганство врз било кој - сам си потпишал да не оди на работа, не некој друг. Која е разликата меѓу оваа професорка и онаа од Битола со крстот. Мислам, сфаќам дека имаат работно место за одржување, но ваквите прости ставови не мора да ги изјавуваат јавно зошто ете, можи да изгубат работа која толку мачно се обидуваат да ја задржат. Да Витали злато, не сме сите исти и не треба само членката погоре да го разбери тоа, туку и ти. Верувај никогаш не ти враќам зошто некогаш ми си мил, а имаме сосем различни мислења и ти ги читам и твоите и на многу други членови со кои не се согласувам за да оформам слика за нив како личност, и доколку сакам да можам да им реплицирам зошто ако не читам како би можела, не? На некои ќе вратиш, на некои не, но гледаш to keep your cool.
Дечки дај смирете се и овде се испотепавте несвесно за туѓи интереси. Може тоа се и нашите интереси но сепак во позадина се крие некој друг. Слушнав мислења како и албанците се народ ама тие ги добија правата, имаат повеќе права и од Македонците. По националност не се класифицирам како македонка ниту албанка ама ги знам привилегиите што го уживаат малцинствата. Затоа и велам дека имаат повеќе права од Македонците. А за двојазичност зошто? Дали во Албанија има двојазичност? Дали? Епа нема а во Албанија исто така има голем број процент Македонци. Насилството не беше решение, никако. Ама Зајко кога гледа дека народот со месеци беше на улици против оваа тој што направи оп го стави Талат за одбрана. Мсм дека вака се викаше оти ич не им ги памтам имињата. Плус зошто тој тоа го направи кога пред врата стоеа стотици гневни граѓани, зошто? Што мислите оние со фантомките не беа платени, епа сигурно биле. Ама прашање е од кого, и не заборавајте кој ни го шараше спомениците и уништуваше државен имот.
Кога зборуваме за насилство над безбедносните сили еве водете и напеавете разлика. Еве како му се обраќаат на Зајко за ветувањата во Швајцарија, па сами закључите!
@ADOKI , освен буткање не гледам ништо друго на сликава од 2011 год , не ни гледам некој да со столица или камера да мава по полиција, граѓани/политичари ниту пак, да се заканува за убиство и да носи од др држави луѓе да прават нереди. Иди до штабот и побарај нова слика , оваа не чини. Благодарам. А за дечково Виталиту , до пред месец дена пишуваше дека не знае ни кој е Латас , само што се доселил од Полска така беше нешто , нема потреба да се пишуваат страници и да се објаснува на тролови. http://ako.mk/мвр-бара-притвор-за-дамовски-илиевски/ Мвр бара притвори , дали е точна веста некој знае или е да се замачкаат очи на јавноста.
Ајмо вмровци - вака не поддржувате насилство?! http://makfax.com.mk/daily-news/ново-видео-пратеници-со-овации-ги-преч/
Незнам како ќе заврши овоа црно сценарио, само едно знам КОИ и да бидат за народот пак НЕМА ДА БИДЕ ДОБРО! Пусто македонче додека меѓусебно е поделено заради партии, ги брани интересите на едните или на другите по цена и очите на брата си да му ги ископа лесно и државата ќе ни се распадне. Срамота! Не го оправдувам насилството и упадот во Собранието. Тоа е пред се не човечко, вандално, ниско однесување ама не го оправдувам ниту изборот за спикер на собранието! Многу им се дадоа права на албанците, ама овоа е веќе превише. Си ги уживаат сите права како и другите малцинства дури и повеќе ама веќе преку леб - погача сакаат Е нема. Нека си ја знаат границата. И да, да има нови избори ниту за СДСМ, ниту за ВМРО би гласала!!
Ја претераа сдс,ја претераа,се праеа поарни ја ус*аа скроз. А за овие погоре во видеово не вреди ни да се коментира,глуп народ,глуууп.На што се веселат,дека грујо нема да оди в затвор? Убај тие.
А исто ти било срам да кажеш која си т.е. твоите предци кога албанците-апачи,арамии го узурпирале скопскиот рурален регион и арач барале и ги мрцвареле и тепале сите кои патувале ск-тетово? Од тие што се срамат сами од себе пропаѓа овој народ. Жалосно.
Па и турците биле 5 века и правеле зулум, ама не сум чула да збориш против нив. На албанците им е многу дадено 2001 година. Тогаш требаше да се излезе и да се "тепаат" муабетиве. Сега е касно. Враќање назад нема. "Коцката е фрлена."
@ADOKI твоиве слики со оние од пред некој ден, се смешка. Што гледаш тука толку страшно? Ама не една слика ќе ви пратат па ќе ја покажувате со години и години. Друго, со ова коментариве кога ќе ве видам се чудам толку ли сте неприсвест? И јас ќе направам лажен профил и јас ќе пишувам свашта. Дали стварно мислите дека сето тоа е вистина? Ако да, барајте чаре. Не можеше коце да додржи, па викна работици во ниедно време. Сегде у свет се чува автентичноста и историјата само кај нас се мења се во барок. Ама ве сфаќам до негде, го фаќате последниот воз...