Спојлер: Превземен текст http://www.dokazm.mk/24-vesti-minis...vrv-manchevski-remenski-kiratsovski-shilegov/
Јас мислам ВМРО да си оди во опозиција, да си ги среди директорчињата и лижачите, а по некој месец, да ги извади бомбите на сдс. Оти не може Заев да ги има друг не. И сите што ги има да се само за ВМРО. Онака, една по една по една.... А во меѓувреме, внатрешно да се види кои луѓе кај беа поставени. И за некој месец кога ќе се вратат на власт, истите да не добијат плати од 1000 еу за неработење.
^ Гнаса човек , самобендисан до небесата. Му пишал на еден на коментар што тебе ти е криво затоа што сум многу поуспешен од тебе? Па какви пцофки гнасни имаше што им реплицирал, па порака на еден - Да ти е*ам се женско дома, просто да не ти се верува на какво место работи, Да не го знаевме кој е и шо е ќе мислевме камион вози.
Колку што знам има бомби само за ВМРО, бидејќи се внатрешно нарачани(Мијалков), одредени луѓе да се прислушкувани, како од партијата Вмро, така и луѓе поврзани со партијата. А не дека би било лошо и на другите да постоеја, па сите на црно и бело да ги знаевме.
Епа не постои бе златни, ама не ти влегува во главичката изгледа Прочитај го тој јас што го ставив ако не... А за бомбите не ми одговори? Или бегаш од дискусии, дуели, кхм... како сите од партијата... Леле бе, ич не ми идат дискусиите на политичкиве теми Вага, Адоки, никој не ми враќа
Да де, ај празна слама да млатиме, Мијалков сам себе се прислушкувал, а не сакал Заев да го прислушкува Не му било гајле за Заев, плус ЗАЕВ сам кажа и извади муабет со ќерка му, тато ај купи ми блок број 5 Прв муабет беше тој. Затоа, апла.... и тоа на сите, до еден, муабетите апла. Чин не е крвивично дело прислушкување и објава на лични муабети како МНР со жена му, ќе си дојдам покасно, нека се објави се. Од советници до највисоко ниво. Нека пуштат на јутуб, не мора собири да прават со шарените. Послебно на онаа како ја викаа од ДУИ секси муабетите да се извадат Малце хард кор да чуеме. И за ебачиците од ниските слоеви ... од шарените.
А каде се странските служби,жолтите комбиња,базните станици?Нели тие прислушувале? Нека ги извадат и бомбите за СДСМ,само они беа опозиција 10 години,што да им извадат?Како криеле убиства,земале провизии,местеле судии,лажирале избори и што ли уште не?
Не се прислушкувани само вмро, туку и сдс, и новинари и бизнисмени и грагани. Новинарите, не ви текнува дека добиja пакетче со нивни муабети од Заев?
^ Така се збори барем,демек само своите кој што и како... Ако има бомби и за овие, треба да искочат, да видиме па и тие што и како збореле, сигурно рецепти не разменувале Затоа викам, се што има нека се објави за сите партии. А кога станува збор за снимката на Ермира, што е работата ? Јас ништо немам слушнато за тоа? Ај некој нека ми пушти линкче
Не е што се збори него се факти. Раскажани од Заев и новинари. Едит: Не знам за тоа со Ермира. Знам муабет имаше за со оноj, вмро МНР цц ама ич неjkaм такви теми па и не разбрав што-како.