http://sitel.com.mk/gruevski-za-ede...htata-shtip-radovish-i-rankovce-kriva-palanka Дали е нормален? Дали има грам памет во него останато? Знае дека ќе иде во затвор, така? Знае дека власта се менува? Знае дека З.З. е премиер? Која изградба бе душо збунета Жал ми е бе луѓе, жал ми е...Овој има психички проблеми и СЕРИОЗНО треба да се лекува. Не сака да ја прифати реалноста Нека се гонат и политики и се, овој човек си има проблеми. Загреот дечињата негови, ќе растат со татко во затвор или лудница
Под импресии на евровизијава и бугарсконо дете и некои тро политички коментари се моли Зоко да ургира за олеснување на процедурите за вадење на бугарски пасош пошто,веќе некое време оди стварно тешко,мачно,развлечено и... најавите се дека може да е и позаникаде. Нека не остане само на... рече и така не остави.
@zhap4e Ич не се секирај Брат Зоки едното е со Бугарите,нели сега скоро изјави дека ние сме ЕДИН НАРОД,што ќе ти е пасош може има намера да не спои со мајка Блгарија место со голема Албанија Во контекст на муабетот со бабата-гатачка,не дека е многу важно ама го пласираја муабетот дека 88 годишна баба е казнета во Идризово,а сега излезе бабичкава била 72,73 год а на Сител слушав заокружија дека имала 74 години. Ех моја чудесна Македонија
Се извинувам ама мора овде мала корекција. И за србите рече дека се негови брача и токму затоа во интервјуто за српска телевизија зборувал на српски. Заклучок од се ова, кој и да е политичар, мора да се избламира.
Па имала скоро 90 години. Чекала децата да и приумрат за да не ги секира затоа не кажувала, инаку си знаела. Секое сабајле на утринското кафе гледала знаци. Пример, како со Грујо се подаваат со сапун, ама сигурно не можела да сфати
Таа помодерна беше. Гледаше според ѕвезди, планети, универзуми, датуми... А оваа старовремска на кафе Туку во живо Антонио сега зборува за избори нешто, пошто било се во застој... А тие не го даваат мандатот Well...
Наводно веќе биле имплементирани реформите во Шутка и Идризово и од 2014 се употребувал течен сапун...
Не можи да се помири ... Изгледа не му е местото во Идризово , туку во Бардовци ... Мене дури и жал ми падна за него , ептен болна личност
До кога важи рокот за предавање на мандатот? Колку дена уште му се дозволени на Хорхе пред да го предаде?
Груевски не е премиер од јануари 2016, па тоа не го спречи да си мисли дека е Тежок шизофреничар е изгледа...
Абе дечки едно нешто сватив,сакајќи да го урнеме режимот со лист и пенкало,ние еден по еден свесно и ја напишавме смртната казна на Македонија. Нека ни е на здравје!
E moj narode nema.dvojazicnost kakva kantonizacija kakvi BAKRACI!!! E Zajko Zajko aram da ti e mlekoto od majkati Malko po malko.Poko a Poko http://kurir.mk/makedonija/vesti/dv...ochna-da-praka-dvojazichni-soopshtenija-foto/
Премногу се одогвлекува целава шарада. Медиумите молчат за средбата меѓу Иванов и Заев, не известуваат кога мандатот ќе биде предаден, иако од ден на ден се повеќе се чувствува мирисот на нова Влада. Интересно е тоа што и од едната и од другата страна наместо да ја информираат јавноста, токму во време кога е од круцијална важност да се направи тоа, тие заобиколуваат и шпекулираат. Дури и на форумов се затаија оние кои имаат вести од прва рака. Не иронизирам кога ги споменувам оние кои ''имаат информации од прва рака'', туку поентата ми е дека не би било лошо оние кои знаат нешто повеќе да пишат, без разлика дали се неутрални или обоени. Зошто ако постои нешто што отсекогаш ми пречело, тоа била неизвесноста. Која е најмалку потребна во вакви моменти, особено доколку е постигнат договор од партиите.