Јас знаев дека ќе се случи ова од кога се прекинаа протестите. Како и да е промена добро ќе ни дојде. Се надевам дека овие извлекоа поука дека не смеат да забегаат од реалноста.
Нека е на здравје, само со памет, па да видиме како ќе се покажат, ако не се покажат, и на овие вратата ќе им ја покажеме, бар мислам дека на мнозинството граѓани паметот им дојде
Ова се знаеше уште кога Сдсм славеа во Декември. А вмровците и др. се прашуваа зашто славеа . Само срамови и блокирања беа на нешто што требаше уште пред 6 месеца да биде. Шала на страна не е сеуште време за радување , сега допрва треба да се кординираат, да почнат со бришење на вмровските корени кои се во судство , полиција , па укинување екстерно , такси , затварање на све криминално ... Али сепак , да доживеам после 2 год курир да пишува дека мандатот е доделен , или пак тоа што некои до вчера што викаа вмро со тебе сме , денес споделуваат слободата дојде конечно.... мислам
Денес над Македонија се рага, ново сонце на слободатаааа 17.05.2017 Ден на новиот почеток ... Денот на падот на фашизмот ... Ден на слободата. Честитки за херојот Заев кој никогаш не се предаде !
чао платформа чао двојазичност чао мењачи на химни, ариведерчи ова е македонија ! % пресреќен, македонија над СЕ !!!!!!
ми олесна, вистина е, пресреќен сум, јас во струга бев погоден со куршум од сдсм, никогаш нема да им го заборавам тоа, што после тоа мојата фамилија се исели во скопје, мојот живот ќе биде битка против такви диктатори.
Не верував,ама ете,има надеж за подобра иднина за сите.Точно пред две години,сите здружени,од различни вери и националнисти,го кренавме својот глас против режимот. Треба да бидеме свесни дека нема преку ноќ да се сменат работите,но верувам во силата и желбата на народот за подобро утре.Верувам дека и понатаму ќе останеме жестоки критичари и борци против се она што е спротивно на потребите на народот.
Deneska e golem den. Po 11 godini izgrea sonceto na slobodata, raduvaj se Makedonijo! Veruvam vo podobro utre, vo posvetla idnina, vo gragjanska i slobodna Makedonija, kako sto dolikuva. So sreka neka ni e na site
Срцки, ви давам најмногу 5-6 месеци пред да почне да ви се превртува желудничето од „прекрасниот живот“ што ви го вети Зецот. Доттогаш уживкајте!
Аjде, со лесно нека оди, да здивнеме малку Сега наjсмешно ми е како си се тешат вмровците, демек Заев отфрлил платформа Aло бре, не ja ни потпишал тоj па за да ja отфрли, ама ако така ви е полесно на душата тераjте, што да ви кажам
Даре земи сникерс...Ти не си ти, кога си гладен... Сега ќе ги зголемат платите и ќе можеме почесто да си дозволуваме да јадеме сникерси Чао Албени...Чао метро...Збогум сиромаштио! Како и повеќето, и јас не очекував дека ќе го даде мандатот, ама ете на десна нога станал Ѓорѓија Најбитно е дека Никола ќе оди кај што треба