Не бе, така без програма ќе прават влада... Т.Е. кога ја презентираа програмата, не знам дали Шител присуствувал http://sdsm.org.mk/News.aspx?idNews=7681&lng=1
Партијава во заминување тотално полуде ,овој отвара таму патишта или што знам ти што, овде сите оцерени отвараат нова Филхармонија ова е рамно на лудост ама ако нека се порадуваат уште малце осмесиве им се некако кисели како со сила, како божем нека умрат душманите.
Се ближи 12... Што ли ќе каже СЈО.. Ве молам кој може,кратко да напише што ќе биде темата на КатицА ..
Ајде нека излезе побрзо Фетаи, за сонце да не огрее од сабајле П. С. Слушнавте дека Заев ќе јадел живи луѓе? Пред 20 години рече така, и на секоја страница се пишува тоа, зашто друго паметно и нема баш што да се каже... На странава уште не е спомнато па јас да ве потсетам.
Ќе се трудам да доловам иако од трема може ќе утнувам букви. Би требало на 24 да има Мене тука ми е пуштено... Реклами има
е ако де, не затоа што ќе обвинат некој, туку што се политички инструирани, ги мразам поради нивната фашистичка појава.
Фатиме Фетаи за тебе е интектуалка ! Она е дрн мрн ! Они барем имаат дипломи , но тие што се обвинати политичари немаат сеуште факултет или биле вечни студенти
за политичарите се слагам дека се морони, ама и вие се... така да исти к фатиме интелектуалка, немој да ме смееш, дрскоста од нос и излегува, ако е паметен човек ќе си ги прибере чуствата, како што викаше шешељ во хаг на обвинителите, хормонална терапија им треба.
оф топик-Катица сменила фарба,бринета е сега. он топик-Бара продолжување на мандатот на СЈО,не се преслушани сите разговори.Три нови случаи за финансиски малверзации.
Леле бе програмава, леле бе.... ја читал ли некој? Не можам сега од тука, ама од дома ќе ви направам принт скрин од глупостиве. ањууууу. ЗАДОЛЖИТЕЛНО ОДЕЊЕ НА ШКОЛО КАКО ПОДГОТОВКА ЗА УЧИЛИШТЕ ОД 5 ГОДИНИ!!!
Ете ја и Фетаи Кога се појавува, земјата се тресе под неа Не сте свесни дека вмро буквално имаат кошмари од неа. Тревник, тортура и траекторија
Фатиме ти е авион, а политичарите Коњска приколка ! Толкава е разликата ! Фетаи треба да застане на местото на моронот Зврлевски , и конечно да профонкционира ЈО!