Ај не оди оф топик ако нема што да кажеш за актуелнава ситуација, ок? Слушај малку пастирот како ви перел пари. Удри ја малку главата кого браниш. По над 100.000 евра во џеб земале, а ти седи овде подзинат.
Зашто се замарате со реплицирање на вториот профил на адоки? Гледате и двајцата ја пишуваат Македонија со мала буква и двајцата се партиски ботови ... џабе трошење време , игнор и чекај да банува таму Реин.... 100 илјади евра , добра паричка , краде ама важно гради нели .....
Strav mi e od edno - gruevizam da ne se smeni vo zaevizam. Zasto predlozite sto gi gledam se samo sonchogledi. Nikoj ne raschepkuva podlaboko vo nivnata evolucija za da ne se oseti reata. Narod se raduva a oni si se pazarat.Tepaniot tepan e..... e... Sjashi Murto da uzjashi Kurto. Od golemi ochekuvanja sledat i golemi razocharuvanja.
вероватно легелни се партиските седишта на сдсм кои ги наследи украде од македонскиот народ, па сега оваа платенава не им чини XD
Еден автопат се гради 5 години. Лапај си милиончиња, а во јавност прикажи се како патриот. Глуп народ гласа, леб немате додека тие уживаат во милиони, ама битно двојазичност да нема.
прво да збоуруваме за закон на јазици , ова ама баш не ме интересира кој ќе оди затвор, заев те гледаме што правиш.
До кога бе,до кога на овие грујовисти ќе им бидат испрани мозоците абе ова до сега што се случуваше во државава нормално беше. Народов го осиромашија го донесоа до просјачки стап
овие па ненормалниве се фанале за монструм и диво насеље, да не сакаат вахабисти и џелати пак на улица
Како бе ова не те интересира??? Овие краделе наши пари од буџетот , ја осиромашија државава, буџетот ни е во колапс ти збориш не те интересирало ??? Овие украдоа милиони а тебе ти даваат по 300 евра плата и не те интересира??? Ти стоиш овде подзинат и незнаеш што збориш , а они си идат на Халкидики , ти седи си на фемина.
Ајде малку оф топик. Сфаќам дека некој е страствен поддржувач на вмро, друг на сдсм. Разбирам дека едните биле националисти, другите социјалисти. Ама не можам да разберам, возрасни луѓе, наместо да ги штитат сопствените интереси, тие жолчно се расправаат, бранејќи ги лидерите. Не е само на форумов така, општо и на социјални мрежи и во реален живот. Роднини не си зборуваат заради партија. Пријателски врски страдаат. Нешто овде сериозно не е во ред.
парите идат и одат, и нека одат во затвор тие што краделе, името знамето јазикот државата се вечни, и не променливи. пошто мислам дека ова е политичка интитуција, убеден сум дека ова е отргнување на вниманието на населението од вистинскиот проблем, тиранската платформа.
ќе видиме кога ќе одам на протести до локанлните да не донесе фатални закони за македонија за да им помогне на дуи.
ќе има до локалните нон стоп, за да не ја продаде македонија, сите треба да одат, тоа ќе биде над партиски, за сите што ја сакаат македонија, стоп за изроди. а се разбира ќе има и многу амандмани, нема двојазичност !
Волку донации да отидеа за луѓе кои немаат за леб и лекови , ќе бевме супер држава.... Тие што го бранат Грујо и вмро после ова треба да се засрамат.....