Не се собрале вмровците, туку еден човек се собрал Со 3-4 профили. Не може да се помири дека падна вмро, дека ќе лета од работа со книшката и сега ајде сам ќе си зборувам на фемина. Гледаш никој не го рецка, а тој сам си пишува по 10 постови одеднаш. Не знам како на најпрост начин да им/му се објасни дека се смени власта, дека Заев е премиер и ако сакаат нека се акаат од ѕид....Џабе е Живи ќе ги изеде З. З.
Не е работава за живи да се јадат луѓе, еднаш не разбраа. Никој нема да се отпушти. Ама на НЕКОИ ќе им се наруши комодитетот и ќе мора да доаѓаат на работа...ќе мора да ,,полагаат рачуни,,...ќе мора да се научат на ред...некои приврзаници хистерираат бидејќи ќе им пропаднат бизниси кои врвеа додека некој нивни бил на министерско место.. Дали новата Влада ќе биде вредна или не, допрва ќе видиме. Ама тие на нероден Петко капа му скроија
И тоа што викаш E aми како да не биди насмеан од 6-ка до 6-ка, коа е у друштво на Могерини, једина дама им беше тамо
Луѓе, дајте време да видиме што ќе направи Заев. Инаку Македонија ако отиде ќе биде заради нас самите, поделени, иселени, бугарски пасоши, малцинство во своја држава.
Спојлер: Гриц... Се зборува дека паднала цената на сончогледот, штета што немаме повеќе фабрики за зејтин тоа ќе беше одлично, вака само за грицкање мх мх...
Несалам,будала како сакате речете ми,но слушам на вести пак десет милиони евра за драмски нов.Не дека имам против култура,напротив,но во земјава велат нема пари за социјалци и да не набројувам.Ами овие секојдневни милиони за градење што ѓи слушаме,од небо врнат.Буквално гладуваат луѓе,социјално мизерија,не им стига за ништо,е за нив нема пари,ни за стечајци и се друго.За основни потреби немаат луѓето,до кога бре.?
Јас Хардкор сум еден од профилите на Џоли За оние на Јипи не знам Морав Туку, да споделам нешто од твитер до каде иде лудилото на овие... Ликов е познат како најекстремен вмровец меѓу твитерџиите. Чисто колку ништо да не нѐ чуди ни тука...
Надвор од вашите муабети ... Ама сега го слушам министерчево за образование и наука, пред јавноста на албански дава официјална изјава Да си ми пред очии...ај да не зборам
Повторно шиптар Министер за Образование? Ова не води никаде, ќор сокак. Прво Абдулот а сега овој, наздравје.
@Nigredo Odor Техничкиот! Ех Даст, кога беше Абдулаким Адеми министер сите објави на страната на министерството беа на албански, а тој неписмен... жива катастрофа сме...