тоа дали некој е аболициран или не најмалку е важно, нај битно е македонскиот народ да си ја зачува државата, а лудаците да имаат лоша судбина.
Ти дадоа пари? Немој да си ги оставил да не ти дадат, земаа 15 милиона од Кинезите, за тебе имаат. Биди маж, земи си ги парите. Немој џабе да пишуваш.
Да толку сме збогатени , што здравје сега вие кога ќе дојдете на власт...мислам на 2060 . Ќе ви ги оставиме чевлите пред собрание да ви смрдат , ние ќе шетаме по светот . Еден месец на одмет не е , а таман и вие ќе завршите со власта и така на сите ќе ни ср направи ќефот.
Ама разберете ги луѓето...им гори под нозе Кој знае кој сдсмовец ќе им го донесат за главен да им биде на работа маста ќе им ја вади Да не си им во кожа... Да ги оставиме порано нека си вадат од душа на анонимен форум. Кутри. Македонијаааа цела да јет секој даја знајеее... Ајде сите заедно
Народе кога ќе се формира влада? Ме интересира оти имаме плац купено, и сега се е добро само ни треба дозвола за градење а дозволата требало да се даде кога ќе се формира влада. Па ме интересира ќе биде у брзо време како што викаат или слабо?
Ќе ти се направи ќефот тебе кога ќе излезе цело Скопје да слави и да го испраќа газдата твој на патување во еден правец. Дури тогаш ќефот ќе ти се направи, а кога ќе ти дојде нов директор и ќе цркнуваш од работа уф уф колкав мерак ќе биде тоа. Вторник, среда четврток. Покасно не.
Ама слушаш... Во 2060 сдсм ќе дошла на власт Сите го изгубиле паметот заедно со пастирот нивни. Влада во текот на неделава ќе има драга вмровска опозицио, а за 2060 да сме здрави и живи.
дами и господа разликата помеѓу мене и вас е љубовта, јас ова го правам од љубов, мене не ми треба странски или државен капитал, вашата идеологија е увезена мојата е автохтона македонска.
ја сум помирен со смрта, човек се раѓа за да умре, ама за вас предаството ќе живее вечно. по зборовите на еден патриот од соседството...
Не чувствуваш дека си го предал својот народ со тоа што браниш убијци, крадци, силувачи... Затоа ни треба задолжителен матичен психолог - кој не отиде на преглед еднаш годишно, најмалку 1000 евра казна.